«Σφαγή» στα Γιάννενα

17:12 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε έναν αγώνα με απίστευτα διαιτητικά λάθη η ομάδα ποδοσφαίρου Νέων της ΑΕΚ έδειξε ψυχή και πάθος και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Γιάννενα. Η Ένωση για την 28η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα ήρθε ισόπαλη με 1-1 στα Γιάννενα και παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο.

Το ματς

Ο ΠΑΣ κατάφερε να ανοίξει μόλις στο 10ο λεπτό το σκορ με τον Γκέκα, αλλά η ΑΕΚ προσπάθησε να βρει τον καλό της εαυτό, από την

στιγμή που βελτίωσε τον αμυντικό και επιθετικό τομέα και να βγει μπροστά. Ωστόσο στα επόμενα λεπτά παρά τις ευκαιρίες δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μπουν στα αποδυτήρια, με το 1-0.

Στην επανάληψη η Ένωση κατάφερε να έχει την κατοχή με αποτέλεσμα να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 72ο λεπτό με τον Γροντή, όμως ο επόπτης υπέδειξε στον διαιτητή λανθασμένα πως ο παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί ένα πεντακάθαρο γκολ. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς. Η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς, όταν ο Βλάχος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα της ομάδας των Ιωαννίνων κερδίζοντας το πέναλτι, σε μια φάση που του στοίχησε, αφού τραυματίστηκε σοβαρά. Παρόλα αυτά ο Γροντής ευστόχησε από την «άσπρη» βούλα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα 2 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Πλέον η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει δείχνοντας το καλό της πρόσωπο και να μαζεύει εμπειρίες, ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα