Σφαιρόπουλος: Μεγάλη η απογοήτευση

17:38 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Νεοσμυρνιώτες γνώρισαν αναπάντεχη εκτός έδρας ήττα από τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ, Πανελευσινιακό, η οποία δεν άρεσε σε κανέναν. Ο45άχρονος τεχνικός μίλησε για άτυχο αποτέλεσμα, το οποίο δεν διαγράφει την έως τώρα πορεία της ομάδας που είναι η καλύτερη των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων. Αναλυτικά τα όσα είπε...
Για τις εναπομείνασες αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια της Basket

League ΟΠΑΠ:«Πέντε αγωνιστικές πριν τελειώσει η κανονική περίοδος συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχουμε αρχίσει από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μιας προσπάθειας δύσκολης και επίπονης με αποτελέσματα θετικά αλλά και κάποια αρνητικά, όπως το τελευταίο με τον Πανελευσινιακό, που σίγουρα δεν άρεσε σε κανέναν μέσα στην ομάδα αλλά και στον κόσμο της. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο, αναλύοντας τα λάθη μας, προσπαθώντας πάντα να τα διορθώσουμε, βελτιώνοντας έτσι την απόδοσή μας. Αυτό άλλωστε κάνουμε πάντα ύστερα από τις νίκες, αλλά και έπειτα από τις ήττες, από την αρχή μέχρι το τέλος της περιόδου».
Για τους παίκτες του Πανιωνίου: «Πάνω από όλα έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, στις δυνατότητές μας σαν ομάδα, αλλά και στον τρόπο που δουλεύουμε. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Πανιώνιος διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της τελευταίας 15αετίας, είναι ακόμα στην 3η θέση της βαθμολογίας κι ένα άτυχο αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει την προσπάθεια που έγινε μέχρι τώρα, αλλά και αυτή που θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος».
Για την ήττα από τον Πανελευσινιακό, στο κλειστό της Γούβας: «Χάσαμε μία μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται».
Για τους φιλάθλους του Πανιωνίου: «Καλώ λοιπόν όλους όσοι αγαπούν την ομάδα να βοηθήσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών μέσα στο γήπεδο και στους πέντε τελευταίους αγώνες, αλλά και στα πλέι οφ, ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα