Σφακιανάκης: Από το '96 τα 'λεγα για την «γερμανοποίησή» μας

13:43 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Πρώτο Θέμα μίλησε ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, σχετικά με την «γερμανοποίηση» μας που είχε προφητεύσει και για το τι σημαίνει για αυτόν η Ελλάδα.

«Από το 1996 το είχα αντιληφθεί και το έλεγα πως οι κρατούντες είχαν σχέδιο να μας οδηγήσουν εδώ που μας οδήγησαν. Το έλεγα ακόμη και στο μικρόφωνο την ώρα που τραγουδούσα ''Παιδιά, αντισταθείτε γιατί θα σας κάνουν Γερμανούς. 1-2 φορές την εβδομάδα θα βγαίνετε και πολύ

θα σας πέφτει. Και θα πέφτει και βούρδουλας. Γιατί περί βούρδουλα πρόκειται. Να ξυπνάς κάθε πρωί και να μαθαίνεις κάτι καινούργιο που σου καταστρέφει επιπλέον την ζωή».

Σε ερώτηση αν θα έφευγε ποτέ από την Ελλάδα απάντησε: «Πως να εγκαταλείψω την αγάπη μου; Που να πάω; Να φύγω από το σπίτι μου; Από το χώμα μου; Γίνεται; Εγώ 17 χρονών γύρισα από την Γερμανία, παιδάκι ήμουν, και όταν φτάσαμε με το τρένο στα σύνορα κατέβηκα ασυναίσθητα, έπεσε κάτω και φίλησα το χώμα. Να αφήσω εγώ τη χώρα μου επειδή κυβερνούν απάτριδες; Αντίσταση! Εδώ είμαστε! Ξέρεις, στο σπίτι μου απ' έξω, είναι αναρτημένη η ελληνική σημαία 365 μέρες το χρόνο. Όποιος τη βλέπει αντιλαμβάνεται πως υπάρχουν ορισμένοι που τιμούν αυτό το σύμβολο όπως πρέπει».

Keywords
Τυχαία Θέματα