Σφάζονται στα πόδια του Νεϊμάρ

17:06 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο σύλλογος της Μαδρίτης δεν το βάζει κάτω παρά την αρνητική απάντηση του Βραζιλιάνου επιθετικού και έχει στείλει εκπροσώπους στη Βραζιλία με στόχο να αποσπάσουν την θετική απάντηση του. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η διοίκηση της «βασίλισσας» εμφανίζεται διατεθειμένη να ξοδέψει εως και 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στην προσπάθεια που κάνει η Ρεάλ ο πρόεδρος της Φλορεντίνο Πέρεθ φημολογείται πως έδωσε στο Νεϊμάρ λευκή επιταγή προκειμένου ο τελευταίος να βάλει το

ποσό που επιθυμεί. Άπαντες στην ομάδα της πρωτεύουσας πιστεύουν πως σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής γίνει κάτοικος «Μπερναμπέου» η κίνηση αυτή θα εκτοξεύσει τα διαφημιστικά τους έσοδα.

Από την πλευρά τη η Μπαρτσελόνα που παρακολουθεί τις κινήσεις της μεγάλης της αντιπάλου έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους της να επισπεύστουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς η μεταγραφή.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Σάντρο Ροσέλ είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας Οντίλο Ροντίγκες, διευθετόντας με αυτό τον τρόπο τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σύμμαχος της ομάδας της Καταλονίας στην προσπάθεια της αυτή είναι και η επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί σε αυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα