«Σφίγγα» ο Ιμπάνιεθ για Βαλβέρδε

11:06 1/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο Μαρινάκης θα συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του Βάσκου τεχνικού στον Ολυμπιακό με τον εκπρόσωπο του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ να μην αναφέρεται στο συγκεκριμένο

ζήτημα και να αρκείται στο ότι ο πελάτης του είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Real News", ο Ιμπάνιεθ τόνισε: "Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Είμαστε στα μισά της σεζόν και είναι νωρίς να συζητάμε τέτοια. Είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Αν δεν ήταν δεν θα έμενε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό".

Για το αν έχει υπάρξει ήδη ραντεβού ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Μαρινάκη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ο εκπρόσωπος του Βάσκου τεχνικού δήλωσε: "Δεν μπορώ να μιλήσω για γεγονότα στα οποία δεν ήμουν παρών. Θα πρέπει να ρωτήσετε είτε τον κ. Βαλβέρδε είτε τον κ. Μαρινάκη να σας πουν αν έγινε κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Κάθε φορά υπογράφει για μια... ζωή. Κρίνεται όμως κάθε Κυριακή. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά κάθε Κυριακή στις εφτά. Μπορεί να υπογράψει για δέκα χρόνια και να μείνει μισό και μπορεί άλλος να υπογράψει κάθε χρόνο για έναν χρόνο και να μείνει για πολλά χρόνια. Έτσι είναι".

Όσο για την εφετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού, ο Ιμπάνιεθ δήλωσε: "Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία και παρότι άξιζε να πάει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, συνεχίζει στο Europa League. Είναι επίσης σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός διεκδικεί το πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό που κερδίζει και του δυσκολεύει την ζωή".

Keywords
Τυχαία Θέματα