Σφραγίζει την παραμονή ο Αστέρας

17:17 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΝΤΙΤΣΟΣ (ΠΡΕΒΕΖΗΣ)

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΣΤΕΡΑ

Άλμα παραμονής για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε και της Δόξας Δράμας με 1-0 (54’ Περόνε). Οι Αρκάδες με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 25 βαθμούς έχοντας μάλιστα δύο

ματς λιγότερα από τους υπόλοιπους, παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο εξ΄αναβολής ματς στο Καυτανζόγλειο. Αντίθετα η Δόξα Δράμας, πού ήταν μαχητική σήμερα, δεν κατάφερε για ένα ακόμα ματς να πάρει κάτι θετικό παραμένοντας στους 6 βαμούς και στην τελευταία θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ένα πολύ κακό θέαμα παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες με την καλύτερη να ανήκει στην Δόξα. Ο Λίμα στο 23’ βρέθηκε απέναντι στον Χακόμπο, ωστόσο το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Πιπίνης λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Νωρίτερα ο Αστέρας είχε απειλήσει με τον Μπρέσκα, αλλά η κεφαλιά του ήταν εύκολη λεία για τον Σέρεμετ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως τους έλειπε η ουσία. Τα λάθη για τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη ήταν αρκετά και δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά, μια και τα «θαλάσσωναν» στην τελική πάσα.

Στο δεύτερο μέρος, ο τεχνικός του Αστέρα έκανε την κίνηση «ματ», βάζοντας τον Περόνε στο ματς, ο οποίος εννέα λεπτά αργότερα τον δικαίωσε, κάνοντας το 1-0 για τους Αρκάδες. Μετά από ωραία μπαλιά του Άλβαρεζ, ο Αργεντινός ντρίμπλαρε τον Βέρτζο και βρέθηκε απέναντι στον Σέρεμετ και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρουν και μία από αυτές ήταν ένα λεπτό πριν δεχτούν το γκολ από τον Περόνε. Ο Αραβίδης βρέθηκε απέναντι στον Χακόμπο, αλλά το πλασέ το πέρασε δίπλα από το δοκάρι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Στο 57ο λεπτό ο Ουέλινγκτον μετά από σέντρα του Αραβίδη αστόχησε να ισοφαρίσει από πλεονεκτική θέση. Οι «μαυραετοί» συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και εν τέλει αυτό τους στοίχισε. Ο Σοϊλέδης στο 67’ απέτυχε να ισοφαρίσει μετά από ωραία ενέργεια, όμως ο Χακόμπο έδειξε να βρίσκεται σε ετοιμότητα μπλοκάρει. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του και έχασε μεγάλες ευκαιρίες να κλειδώσει τη νίκη.

Ο Χούλι στο 78’ έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 και να τελειώσει το ματς, όταν από σέντρα του Περόνε δεν κατάφερε να στειλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σέρεμετ με σουτ στην κίνηση. Οι Αρκάδες στο 93’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερό τους γκολ, με τον Χούλινα βγαίνει στην κόντρα για τον Αστέρα μόνος του, όμως προτίμησε να δώσει στον Μπρέσκα αντί να σουτάρει στην εστία του Σέρεμετ αλλά οι αμυντικοί της Δόξας έδιωξαν σε κόρνερ πριν ο Σλοβάκος κάνει το 2-0. Η Δόξα προσπαθούσε να βγει μπροστά και να απειλήσει τον Χακόμπο, αλλά δεν τα κατάφερνε και το τελικό σκορ τους αφήνει μια απογοήτευση, καθώς είχαν τις ευκαιρίες για κάτ

Keywords
Τυχαία Θέματα