Σγουρός: Διέξοδος και προοπτική τα 7 εκ. για Λεωφόρο

11:46 4/10/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε να διαθέσει κονδύλι ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για έργα ανάπλασης στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον Γιάννη Σγουρό να σημειώνει, σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο, πως με αυτή την κίνηση η Περιφέρεια Αττικής δίνει "διέξοδο και προοπτική στην απογοητευμένη νεολαία".
Στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής περιλαμβάνονται πιστώσεις και για άλλα έργα, συγκεκριμένα 17.5 εκ. ευρώ για το κλειστό γήπεδο

μπάσκετ του Πανιωνίου, 2.9 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου "Καπαγέρωφ" στον Πειραιά και 2.5 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή του γηπέδου του Εθνικού Πειραιά.
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, σημείωσε επίσης το εξής: "Ο προϋπολογισμός και το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων έχουν έντονο αναπτυξιακό χαρακτήρα και στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη στην Αττική".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Όπως είναι γνωστό, τα αθλητικά έργα δεν είναι επιλέξιμα από το ΕΣΠΑ. Για το λόγο αυτό χρηματοδοτούμε με τους δικούς μας πόρους αθλητικές υποδομές. Σε αυτή την εποχή που η νέα γενιά αισθάνεται απογοητευμένη, οφείλουμε να της δώσουμε προοπτική και διέξοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα