Σιγουριά για Μανωλά στον ΟΣΦΠ

22:37 7/6/2012 - Πηγή: AEK365

Κάτι περισσότερο από βέβαιοι παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά. Όπως προκύπτει από τις διαρροές που γίνονται τις τελευταίες ώρες, στην ομάδα του λιμανιού υπάρχει σιγουριά ότι η προφορική συμφωνία στην οποία έχουν έρθει με την πλευρά του 21 ετών στόπερ (για τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα φτάνουν τις 400.000 ευρώ ετησίως) πρόκειται εντός των ημερών να γίνει και γραπτή, με την απόκτηση του παίκτη να επισημοποιείται. Μάλιστα,

οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ δεν ανησυχούν ούτε για το ενδεχόμενο να προκύψει κάποια πρόταση στον παίκτη από το εξωτερικό, αφού θεωρούν ότι έχουν αυτή την υπόθεση... δεμένη.
Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από την πλευρά του νεαρού αμυντικού. Η προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό σχεδόν επιβεβαιώνεται πλέον από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια Μανωλά, όμως ο τρόπος με τον οποίο προσπαθεί το περιβάλλον του να δικαιολογήσει (μέσω διαρροών) το ενδεχόμενο να κλείσει ο ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό, δίνει την εντύπωση ότι και ο ίδιος ο νεαρός στόπερ προσπαθεί να δικαιολογήσει στον εαυτό του την... πορεία προς το λιμάνι, ώστε να πάρει την οριστική απόφαση και να τελειώσει την συμφωνία με τον ΟΣΦΠ.
Την ίδια στιγμή, όμως, τόσο ο παίκτης όσο και οι δικοί του άνθρωποι έχουν πλήρη συναίσθηση του τι θα σημαίνει συνολικά για την οικογένεια Μανωλά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ένας ποδοσφαιριστής με αυτό το όνομα στον Ολυμπιακό. Είναι δεδομένο ότι αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές στην ΑΕΚ και ο παίκτης είχε μια πρόταση που θα τον ικανοποιούσε (έστω και αν ήταν ελαφρώς χαμηλότερη από του ΟΣΦΠ) η κατάληξη θα ήταν η αναμενόμενη.
Τέτοια προοπτική δεν υπάρχει αυτή την ώρα στον ορίζοντα και ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που καλύπτει απόλυτα -σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο- τον Μανωλά. Όμως, από τη στιγμή που (όπως υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι) δεν έχει βάλει ακόμη την υπογραφή του, δεν μπορεί να αποκλειστεί κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί έστω και την ύστατη ώρα μια άλλη διέξοδος και ο παίκτης να την «εκμεταλλευτεί» για να αποφύγει όλα όσα τον προβληματίζουν αυτή τη στιγμή και τον έχουν κάνει να μην έχει ήδη φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα...

Keywords
Τυχαία Θέματα