Σίγουρος ο Αλαφούζος για Φερέιρα

08:47 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Συνάντηση με την διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, σύμφωνα με την "Sportday", προκειμένου να συζητήσουν τους όρους παραμονής του Πορτογάλου τεχνικού με τον Γιάννη Αλαφούζο να εμφανίζεται σίγουρος πως και την νέα σεζόν ο Φερέιρα

θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο επιχειρηματίας τόνισε: "Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο κύριος Γόντικας, που χειρίζεται το θέμα, είναι σε επαφή με τον κ. Φερέιρα. Υπάρχει μια καταρχάς συμφωνία σε όλα τα επίπεδα και αυτό τώρα γίνεται και γραπτώς. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες μέρες το θέμα θα τελειώσει θετικά και ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με τον Φερέιρα".
Υπενθυμίζεται πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αυτό που ζητά, ως εγγύηση, από την διοίκηση του Παναθηναϊκού για να παραμείνει είναι να υπάρξει διοικητική σταθερότητα και να μην αντιμετωπίσει η ομάδα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε αυτή την σεζόν. Η διοίκηση από την μεριά της έχει προτείνει στον Πορτογάλο τεχνικό συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές και αν οι δυο πλευρές έρθουν σε συμφωνία τότε θα ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα