Σίλβα: Στην Σίτι για πολλά χρόνια ακόμα

15:10 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι παρά το γεγονός πως Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Νταβίντ Σίλβα αλλά εκείνος τελικά κατέληξε στην Μάντσεστερ Σίτι με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να εκφράζει τη επιθυμία του να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην Κυπελλούχο Αγγλίας.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser", ο Νταβίντ Σίλβα τόνισε: "Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι σπουδαίες ομάδες, αλλα΄είμαι χαρούμενος εδώ και θα ήθελα να

μείνω στην Μάντσεστερ Σίτι για πολλά χρόνια. Η οικογένεια μου είναι επίσης χαρούμενη εδώ όπως και εγώ. Οι άνθρωποι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και εγώ είμαι ήρεμος. Ζω σε μια φιλήσυχη περιοχή, σε μια μικρή πόλη. Το σημαντικό είναι η ομάδα. Παίζουμε καλά και είμαστε πρώτοι. Στο τέλος θα παλέψουμε και ίσως να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Είναι το ίδιο όπως σε οποιαδήποτε ομάδα. Φτιάχνουν μια σπουδαία ομάδα και ελπίζουμε να γίνουμε μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Η Σίτι είναι η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο να με αποκτήσει. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ γιατί ήταν η μόνη ομάδα που προσπάθησε τόσο σκληρά για να με αποκτήσει και είμαι χαρούμενος για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα