Σημάδια παραμονής από Λεβαδειακό

19:12 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΑΘΑΣ (ΠΕΙΡΑΙΑ)

Πολύ σημαντική νίκη κατάφερε να αποσπάσει από τον Παναιτωλικό ο Λεβαδειακός. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν έδειξαν να δυσκολεύονται από το εμπόδιο των Αγρινιωτών και με δύο τέρματα του Σουμπίνιο πήραν το "τρίποντο" στη Λιβαδειά. Ο Βραζιλιάνος

μέσος ήταν σε πολύ καλή μέρα αφού εκτός από τα δύο γκολ, προσέφερε αρκετά και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Βυθίζεται όλο και περισσότερο ο Παναιτωλικός ο οποίος βλέπει πλέον τα πράγματα να γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή αν και μπήκε στο ματς με πολύ επιθετικό σχήμα, δεν κατάφερε να φτάσει πολλές φορές στην εστία του Κυριακίδη. Σε κακή μέρα ο Χαριστέας ο οποίος έχασε λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης, την καλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού.

Τα πράγματα πλέον είναι επικίνδυνα για τους Αγρινιώτες με τον Τάκη Λεμονή να μην μπορεί, απ' ότι φαίνεται, να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Με διάθεση να πιέσουν και να δημιουργήσουν ευκαιρίες μπήκαν στο ματς, Λεβαδειακός και Παναιτωλικός. Γιώργος Παράσχος και Τάκης Λεμονής ήθελαν τη νίκη προκειμένου η ομάδα τους να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Βοιωτοί μπήκαν πολύ δυνατά και είχαν αξιόλογες ευκαιρίες μέχρι να φτάσουν στο γκολ. Μόλις στο 10' ο Σουμπίνιο δέχτηκε την πάσα του Ναπολεόνι και από κοντά έκανε με προβολή το 1-0.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη αφού οι ευκαιρίες δεν ήταν ουσιαστικές. Ο Παναιτωλικός αντιμετώπισε καθ' όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, πολλά αμυντικά προβλήματα. Οι παίκτες του Λεμονή προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Κυριακίδη.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μόνη καλή στιγμή εκείνη του γκολ του επετεύχθη.

Στην επανάληψη Λεβαδειακός προσπάθησε άμεσα να εκμεταλλευτεί τον αέρα που ήταν υπέρ του. Ο Σουμπίνιο στο 52' έκανε ένα σουτ σχεδόν από την μέση του γηπέδου με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσενάμο.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο της μπάλας για αρκετό διάστημα ωστόσο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες προκειμένου να ισοφαρίσει.

Οι Βοιωτοί είχαν σε μεγάλη μέρα τον Σουμπίνιο ο οποίος λειτούργησε πολύ καλά τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η πολύ καλή του εμφάνιση αποδείχθηκε όταν κατάφερε να σκοράρει και το δεύτερο τέρμα του Λεβαδειακού, "σφραγίζοντας" τη μεγάλη νίκη των Βοιωτών. Στο 84' ο Κουτσόπουλος έκανε την πάσα στον κενό χώρο για τον Σουμπίνιο με τον Βραζιλιάνο να πλασάρει όμορφα τον Τσενάμο.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικό είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αλλά ο Χαριστέας αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Κυριακίδη.

Ο Λεβαδειακός κέρδισε δίκαια τον Παναιτωλικό και έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι (90’ Πόποβιτς), Σουμπίνιο (

Keywords
Τυχαία Θέματα