Σισέ: Γαλλία ή ΗΠΑ

13:45 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανήκει στην ΚΠΡ η οποία υποβιβάστηκε από την Premier League με αποτέλεσμα ο Γάλλος επιθετικός, που αγωνίζεται δανεικός στην Αλ Γκαράφα, να μην θέλει να επιστρέψει στην αγγλική ομάδα και να επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του είτε στην Γαλλία είτε στην Αμερική.

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό FRANCE

FOOTBALL, ο Σισέ τόνισε: "Κρίνοντας από την αθλητική πλευρά την εξέλιξη των πραγμάτων, η επιστροφή μου στην ΚΠΡ μοιάζει πολύπλοκη. Θα ήταν όνειρο για μένα να επιστρέψω στην Μαρσέιγ ή να παίξω σε οποιαδήποτε γαλλική ομάδα θα μου δώσει την ευκαιρία να λάμψω. Θα ήθελα να παίξω στις ΗΠΑ. Θα μου άρεσε η εμπειρία να αγωνιστώ εκεί και ξέρω πως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις. Όμως πιθανότατα αυτό δεν θα γίνει την επόμενη σεζόν".
Για την Εθνική Γαλλίας, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Η Εθνική Γαλλίας είναι στην καρδιά μου. Και όσο αγαπώ αυτή την ομάδα, μπορούν να με υπολογίζουν. Αν είμαι σε καλή ομάδα και κάνω καλή δουλειά, είναι πιθανό να κληθώ για το Μουντιάλ του 2014. Μια από τις μεγαλύτερες αρετές μου είναι να μην τα παρατάω ποτέ. Όταν έχω ένα στόχο στο μυαλό μου, κάνω τα πάντα για να τον πετύχω".

Keywords
Τυχαία Θέματα