Σίσιτς: Δεν περίμενα τόσο κακή την ΑΕΚ

13:15 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η ήττα με σκορ 3-1 ίσως να μην άξιζε στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Μίρνες Σίσιτς, με τον Σλοβένο μέσο του ΟΦΗ να υποστηρίζει πως δεν περίμενε τόσο κακή την Ένωση στο χθεσινό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "sport24.gr", ο Σίσιτς τόνισε: "Να πω την αλήθεια δεν περίμενα τόσο κακή την ΑΕΚ σήμερα και δεν ξέρω αν αξίζει ένα τέτοιο

σκορ. Ίσως την βρήκαμε ως αντίπαλο την κατάλληλη στιγμή μιας και προερχόταν από δύσκολη βραδιά στην Ευρώπη και αυτά μετράνε όπως ξέρετε. Επίσης έχει τα γνωστά προβλήματα που πάντα επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές".

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι, ο Σλοβένος μέσος δήλωσε: "Βέβαια και εμείς ήμασταν καταπληκτικοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε μπροστά στον κόσμο μας να κάνουμε εξαιρετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τον ίδιο ρυθμό, όμως σημασία έχει ότι πετύχαμε εκείνο το δεύτερο γκολ και... κλειδώσαμε την νίκη. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για την παρουσία του. Μας δίνει δύναμη και είναι σημαντικό να αγωνίζεσαι σε ένα γεμάτο γήπεδο".

Για την συνέχεια του ΟΦΗ στην σεζόν, ο Σίσιτς δήλωσε: "Πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα και ακόμα δεν έχετε δει όλους τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν παιδιά που δεν είναι 100% έτοιμα. Εγώ που τους βλέπω στην προπόνηση κάθε μέρα, ξέρω την αξία τους. Μόλις βρουν ρυθμό η ομάδα θα γίνει ακόμα καλύτερη. Γενικά έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία και προερχόμασταν από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη. Αν σκεφτείτε ότι έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα μέχρι στιγμής, τότε καταλαβαίνετε ότι το ξεκίνημα μας είναι εξαιρετικό".

Τέλος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική στο Φάληρο, ο μέσος του ΟΦΗ δήλωσε: "Την επόμενη αγωνιστική παίζουμε εναντίον της καλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Κάνουμε το παιχνίδι μας και πάντα πάμε για την νίκη, κάτι που είδατε και σήμερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα