Σκολάρι: Φαβορί για Μουντιάλ η Ιταλία

11:42 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την Πέμπτη στην Γενεύη, η Εθνική Βραζιλίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας την Εθνική Ιταλίας η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ στην Βραζιλία όπως υποστήριξε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Βραζιλίας τόνισε: "Η Ιταλία είναι μέσα στις έξι ομάδες που θα διεκδικήσουν το επόμενο Μουντιάλ. Η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια που της επιτρέπει να έχει υψηλές βλέψεις στην μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η πατρίδα

μου".
Ο Σκολάρι στάθηκε στα στοιχεία που έχει προσθέσει στο παιχνίδι της Εθνικής Ιταλίας ο Τσέζαρε Πραντέλι λέγοντας το εξής: "Η Ιταλία παραδοσιακά στηρίζεται στην άμυνα της. Αυτό κάνει και τώρα, αλλά ο Πραντέλι έχει προσθέσει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία στο παιχνίδι της. Προτιμά να παίζει παιχνίδι κατοχής και πρωτοβουλίας, έχει περισσότερες επιθετικές λύσεις και πολλές ιδέες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα σε κάθε αντίπαλο".
Για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο Σκολάρι δήλωσε: "Ο Μπαλοτέλι μου αρέσει ως παίκτης και θα είχε ενδιαφέρον να τον προπονήσω. Αν ήταν Βραζιλιάνος, θα μπορούσα να σας πω περισσότερα. Αλλά είναι Ιταλός, οπότε δεν αναλώνομαι στο να σκεφτώ πώς θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμος".

Keywords
Τυχαία Θέματα