Σκόραρε και τα παράτησε ο ΟΦΗ

21:25 27/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 9η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ: 5-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γ.Λιαχούδης

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στον ΟΦΗ ακόμα και αν βρέθηκε πίσω στο

σκορ, επικρατώντας τελικά με 5-1. Κακή η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο εκτός του γκολ που πέτυχε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Κρητικούς οι οποίος στο πρώτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με το σουτ του Λαμπρόπουλου. Η απάντηση όμως των "ερυθρολεύκων" ήρθε άμεσα καθώς στο 4' ο Μήτρογλου ξέφυγε από την επιτήρηση του Μπούρμπου και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 17' ο Ζε Εντουάρντο είχε ένα καλό σουτ ενώ ο Μήτρογλου στο 40' από καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Δασκαλάκης έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του επιθετικού του Ολυμπιακού. Στο 44' ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Ζόρο. Ο Μήτρογλου το εκτέλεσε με τον Δασκαλάκη να πέφτει και να αποκρούει.

Τελικά όμως ο επιθετικός του ΟΣΦΠ κατάφερε να σκοράρει στο 52' της επανάληψης εκμεταλλευόμενος του λάθους του Δασκαλάκη και να κάνει το 2-1. Μόλις έξι λεπτά μετά ο Χολέμπας εκτέλεσε συρτά φάουλ με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ να μην μπορεί να αντιδράσει και τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ. Στο 74' ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα καθώς ο Μπούρμπος είδε δεύτερη κίτρινη. Με παίκτη λιγότερο οι Κρητικοί κατέρρευσαν πλήρως με αποτέλεσμα να δεχθούν δύο γκολ μέσα σε περίπου ένα λεπτό. Ο Μανιατης στο 84' έκανε το 4-1 και δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιαταμπαρέ πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (78'Μανιάτης), Εντιγκά, Βάις (46'Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65'Ολαϊτάν).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κάλαιτζιτς (62'Όγιος), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74'Γκαλέτι), Λαμπρόπουλος (62'Κουτσιανικούλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα