Σκόραρε και τρόμαξε ο Άρης (VIDEO)

21:30 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-AΡΗΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Σιδηρόπουλος

Με μια ακόμα ανατροπή ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη επικρατώντας με 3-1. Οι "κίτρινοι" προηγήθηκαν αλλά στη συνέχεια επέλεξαν να κλειστούν στα καρέ τους και δεν άντεξαν την πίεση του ΠΑΟΚ

με αποτέλεσμα να δεχθούν γρήγορα γκολ.

Μέτριο το πρώτο μέρος. Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και στο 6' απείλησε με φάουλ του Λίνο. Μετά τη συμπλήρωση δεκαπέντε λεπτών ο Τριανταφυλλάκος τραυματίστηκε σοβαρά και βγήκε αλλαγή. Στο 22' ο Λίνο εκτέλεσε πάλι φάουλ με τον Διούδη να λέει όχι. Ο γκολκίπερ του Άρη, τέσσερα λεπτά μετά, έδιωξε εντυπωσιακά και το σουτ του Κατσουράνη. Οι "κίτρινοι" στο 29' απείλησαν με τον Ουντότζι. Ο Λόρενς στο 37' δοκίμασε το πόδι του αλλά και πάλι ο Διούδης έδιωξε.

Κακός ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να έχει μια φλύαρη υπεροχή και στο 59' να έρχεται η ψυχρολουσία. Οι παίκτες του Άρη βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μανιά να σουτάρει, ο Γλύκος έδιωξε και ο Ουντότζι στην επαναφορά έκανε το 0-1. Το γκολ έφερε γκρίνια με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε κάθε λάθος τους και τον Άρη να αμύνεται μαζικά. Η ομάδα του Στέφενς έχοντας όλο το χώρο πίεσε και στο 64' ζήτησε πέναλτι για χέρι του Ηρακλή με τον Σιδηρόπουλο να μην θεωρεί ότι υπάρχει παράβαση. Στο 66' ο Αθανασιάδης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Έξι λεπτά μετά ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με διπλή προσπάθεια του Λούκας. Όπως είναι φυσικό μετά το γκολ ο ΠΑΟΚ ανέβηκε περισσότερο και άμεσα (74΄) έχασε ευκαιρία με τον Λίνο. Ο Αθανασιάδης στο 79' βγήκε απέναντι στον Διούδη αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο επόμενο λεπτό όμως εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ του Άρη μετά του σουτ του Στοχ και από κοντά έκανε το 2-1. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν με τον ΠΑΟΚ να χάνει συνεχόμενες ευκαιρίες και τελικά να σκοράρει στο 90' με κεφαλιά του Βούκιτς

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς (58'Βούκιτς), Ολίσε (64'Στοχ), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (67'Λούκας).

ΑΡΗΣ (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Κύργιας, Τριανταφυλλάκος (18'Νταμαρλής), Τάτος, Αγγελούδης, Ουντόντζι (82'Ρένια), Μαργαρίτης, Μανιάς (69'Σταυρόπουλος), Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα