Σκόραρε ο Φούντας

14:32 18/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του συμμετοχή με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ο Μάκης Φούντας, αδερφός του Ταξιάρχη κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο νεαρός άσος στην φιλική αναμέτρηση με τον Υπερίωνα στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα, μάλιστα κατάφερε να σκοράρει με ωραία ατομική ενέργεια και να δείξει πως το μέλλον στη σάλα θα είναι λαμπρό. Μπορεί ακόμα να χρειάζεται χρόνο, ώστε να βρει τα πατήματά του και να εμπεδώσει την φιλοσοφία του αθλήματος, όμως ο προπονητής της Ένωσης, Δημήτρης Κουνταρδάς έμεινε ικανοποιημένος από την

ταχύτητά του, αλλά και τη καλή τεχνική του. Έτσι στις επόμενες προπονήσεις της ΑΕΚ και μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα τον έχει δίπλα του, ώστε να τον παρακολουθήσει ακόμα καλύτερα και στην συνέχεια να του γίνει η πρόταση για συνεργασία. Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται ενθουσιασμένος και η αλήθεια είναι πως θα επιθυμούσε να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Για την ιστορία η αναμέτρηση βρήκε νικήτρια την ΑΕΚ με 7-6, ενώ πέρα από τον Φούντα τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι παλιές.... καραβάνες Τόλης Μπακάλης και Τόλης Ντέλος, που φαίνεται να μην επηρεάζοντας από την αγωνιστική παύση των επίσημων υποχρεώσεων της Ένωσης.

Όσον αφορά στα δοκιμαστικά σταθεροποιήθηκε η ημερομηνία. Έτσι όσοι επιθυμούν να δοκιμαστούν θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, αφού στις 11 Ιουνίου, στις 21:00 το βράδυ θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία.

Αναλυτικά:

«Πιστοί στην παράδοση μας, ως ομάδα αποτελούμενη από ΟΠΑΔΟΥΣ της Α.Ε.Κ. καλούμε και φέτος κοντά μας ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ τους οπαδούς-ποδοσφαιριστες της Α.Ε.Κ. που παίζουν και πρωταγωνιστούν σε ομάδες του κλασσικού ποδόσφαιρου 11χ11, είτε του ποδοσφαίρου σάλας, γεννηθέντες από το 1980 έως το 1996, στο τελευταίο δοκιμαστικό ΜΟΝΟ στις 11 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα.
Για δηλώσεις συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν με email είτε με sms, τα στοιχεία τους:
Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης, Εμπειρία από Ποδόσφαιρο Σάλας, αν είναι εν ενέργεια ποδοσφαιριστές σε κάποια ομάδα με δελτίο, θέση την οποία αγωνίζονται, και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας.EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: [email protected] ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 698 8 698 698 , 6980 150673 , 6981 470065 , 698 1 698 698».

Keywords
Τυχαία Θέματα