Σκοτ: Οι Λέικερς είναι φτιαγμένοι να παίρνουν πρωταθλήματα, τελεία και παύλα

10:11 30/7/2014 - Πηγή: AEK365

Νέος προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς είναι πλέον μια παλιά δόξα της ομάδας, ο Μπάιρον Σκοτ, ο οποίος κατά την παρουσίαση του υπογράμμισε πως η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίρνει πρωταθλήματα και δεν θα πρέπει να σκέφτεται καν την ήττα.
Στην παρουσίαση, παρόντες ήταν και οι Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, με τον Μπάιρον Σκοτ να δηλώνει: "Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να ξαναφέρω την ομάδα εκεί που ξέρω ότι πρέπει να βρίσκεται. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παίρνει πρωταθλήματα, τελεία και παύλα. Δεν μας ενδιαφέρουν

οι τίτλοι των περιφερειών, μόνο τα πρωταθλήματα. Ξέρουμε πως έχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας, αλλά ανυπομονώ να εργαστώ σκληρά και ξέρω πως η πρόκληση είναι μεγάλη. Πρέπει να αποκτήσουμε ξανά νοοτροπία νικητή. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε καν την ήττα και όταν χάνουμε να μην χαμογελάμε, να μας πονά. Όταν χάναμε με αυτή την ομάδα, τα αποδυτήρια ήταν... νεκροταφείο".
Στη συνέχεια, ο Μπάιρον Σκοτ δήλωσε: "Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε ομάδα που θα παίζει άμυνα. Όλοι στην ομάδα πρέπει να το κατανοήσουν αυτό. Είναι το πρώτο που μου έμαθε ο Μάτζικ όταν ήρθα στο NBA".
Για τη συνεργασία του με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο νέος προπονητής των Λος Άντζελες Λέικερς δήλωσε: "Τα πάμε πολύ καλά. Ξέρω πόσο μεγάλο κίνητρο έχει και πόσο αποφασισμένος είναι. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία για το παιχνίδι και πώς πρέπει να παίζεται. Θα είναι απολαυστική η συνεργασία μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα