Σκότωσαν 15χρονο γιατί ήταν...μάγος!

23:17 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί στο Λονδίνο η δολοφονία ενός 15χρονου αγοριού από την ίδια του την αδερφή και τον φίλο της! Οι δυο τους σκότωσαν το αγόρι, αφού προηγουμένως το είχαν βασανίζει αλύπητα επειδή πίστευαν ότι είναι μάγος και είχε κάνει μάγεια σε ένα άλλο αγόρι της οικογένειας!

Το περιστατικό συνέβη το 2010 και δικαστήριο του Λονδίνου καταδίκασε τελικά τους δυο δολοφόνους σε ισόβια κάθειρξη.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος Έρικ Μπικούμπι θα εκτίσει τουλάχιστον 30 χρόνια στη φυλακή ενώ η σύντροφός του, η Μαγκαλί Μπαμού, 29 ετών, θα έχει

δικαίωμα αναστολής της ποινής μετά από 25 χρόνια. Ο Μπικούμπι είναι Βρετανός και η Μπαμού Γαλλίδα, όμως και οι δύο κατάγονται από το Κονγκό.

Το 2010, ο 15χρονος Κρίστι που ζούσε στο Παρίσι με τους γονείς του είχε πάει στο Λονδίνο, για να επισκεφτεί την αδερφή του για τα Χριστούγεννα μαζί με άλλα τέσσερα αδέλφια του, ηλικίας από 11 έως 22 ετών.

Κάποια στιγμή όμως ο Έρικ Μπικούμπι κατηγόρησε τον Κρίστι μαζί με τις δύο αδελφές του ότι ασκούσαν μαγεία στο παιδί που είχε με την Μαγκαλί.

Αμέσως άρχιε το μαρτύριο των παιδιών τα οποία τα ξυλοκοπούσαν και δεν τους έδιναν να φάνε ή να πιούν ούτε τους επέτρεπαν να κοιμηθούν!

Αυτός όμως που θεωρούταν ο βασικός υπαίτιος ήταν ο 15χρονος Κρίστι. Το ζευγάρι ανάγκαζε τα υπόλοιπα αδέρφια να συμμετέχουν στα βασανιστήρια του, αλλιώς θα είχαν την ίδια τύχη. Έτσι, ο Κρίστι δέχθηκε επιθέσεις με ξύλα, σιδερόβεργες, σφυριά και ψαλίδια, και στο τέλος παρακαλούσε να τον σκοτώσουν.

Τελικά, την ημέρα των Χριστουγέννων, ο Μικουμπί ανάγκασε τον Κρίστι να μπει στην μπανιέρα και τη γέμισε με νερό πνίγοντάς τον.

Όταν τελικά αποκαλύφθηκε η τραγική υπόθεση, το ζευγάρι συνελήφθη και το άψυχο κορμί του Κρίστι οδηγήθηκε στον ιατροδικαστή, ο οποίος μέτρησε στο κορμί του 130 μαχαιριές.

Keywords
Τυχαία Θέματα