Σκότωσε τις «νυχτερίδες»

23:44 12/2/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Μεστάγια

Με πολύ καλή εμφάνιση η Παρί νίκησε με 2-1 τη Βαλένθια στο Λεβάντε και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Οι Γάλλοι πήραν τα ινία του αγώνα από νωρίς κυριαρχώντας στο κέντρο και στο 9' είχαν δοκάρι με τον Μόουρα. Στο επόμενο λεπτό Παστόρε και

Λαβέτσι συνδυάστηκαν ιδανικά με τον δεύτερο να γράφει με σουτ το 0-1. Στο 23' ο Γκουαρδάδο βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (44') ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Παρί όταν ο Λούκας Μόουρα με εκπληκτική ντρίπλα μπήκε στην περιοχή και έκοψε για τον Παστόρε ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βαλένθια προσπάθησε να αντιδράσει και στο 52' απείλησε με κεφαλιά του Βαλντές. Μετά όμως το 60' η Παρί ανέβασε και πάλι ταχύτητα. Απείλησε στο 61' με σουτ του Ζλάταν και δύο λεπτά μετά ο Λαβέτσι βγήκε μόνος του με τον Γκουαΐτα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο 66' ο γκολκίπερ της Βαλένθια με σωτήρια έξοδο πρόλαβε τον Ιμπραΐμοβιτς πριν... πυροβολήσει. Πέντε λεπτά μετά η Παρί σκόραρε με τον Βεράτι αλλά ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, λανθασμένα όπως φάνηκε από το ριπλέι της φάσης. Ο Βαλντές στο 74ο λεπτό βρήκε χώρο και έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Η Βαλένθια κατάφερε να αντιδράσεις μειώνοντας στο 90' με τον Ραμί. Δευτερόλεπτα πριν λήξει το ματς ο Ιμπραΐμοβιτς είδε απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Τίνο Κόστα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Περέιρα, Ραμί, Ρ. Κόστα, Γουαρδάδο, Μπανέγκα (46'Κανάλες), Παρέχο, Φεγκουλί (83'Βιέρα), Τ. Κόστα, Ζόνας (46'Βαλντές), Σολδάδο.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Σιρίγκου, Ζαλέ, Άλεξ, Σακό, Μάξγουελ, Βεράτι, Ματουϊντί, Παστόρε (89'Αρμάντ), Λούκας Μόουρα (54'Σαντόμ), Λαβέτσι (75'Μενέζ), Ιμπραΐμοβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα