Σκότωσε το γιο της, ένα κοριτσάκι και 2 σκυλιά!

23:17 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλεί στο Ιλλινόις της Αμερικής μια μητέρα η οποία σκότωσε τον επτάχρονο γιο της με εκατοντάδες μαχαιριές, αλλά και ένα 5χρονο κοριτσάκι που είχε αναλάβει να προσέχει.

Η 40χρονη Ελζμπιέτα Πλακόβσκα μαχαίρωσε 100 φορές τον γιο της Τζάστιν καθώς όπως είπε ήθελε να φέρει τον άνδρα της στην ίδια άσχημη ψυχολογική κατάσταση που την έφερε αυτός στην σχέση τους.

Στη συνέχεια σκότωσε και την 5χρονη Ολίβια Ντβορακόβσκι που βρισκόταν μαζί τους.

Η πολωνικής καταγωγής μητέρα βρήκε τα

2 παιδιά να παίζουν πάνω σε κάποιο κρεβάτι και τα έβαλε να προσευχηθούν στα γόνατά τους. Τότε άρχισε να μαχαιρώνει τον γιο της λέγοντας του ότι απόψε θα πάει στον Παράδεισο και στη συνέχεια σκότωσε την Ολίβια. Το δολοφονικό της μένος δεν σταμάτησε εκεί καθώς έσφαξε και τα 2 σκυλιά του σπιτιού.

Στη συνέχεια με τα αίματα ακόμα πάνω της, πήγε στην τοπική εκκλησία η οποία όμως ήταν κλειστή. Έτσι, άφησε μήνυμα στον τηλεφωνητή του ναού ομολογώντας ότι διέπραξε κάτι πολύ άσχημο και ότι χρειαζόταν βοήθεια. Στη συνέχεια πήγε σε ένα φιλικό της σπίτι όπου βρισκόταν ο άλλος της γιος στον οποίο ισχυρίστηκε ότι την λήστεψαν.

Η μητέρα της Ολίβια, Μάρτα, όταν γύρισε σπίτι βρήκε στο αμάξι της Ελζμπιέτα να λείπει και το σπίτι να είναι κλειδωμένο. Αμέσως δήλωσε ότι η κόρη της είχε χαθεί.

Η αστυνομία εντόπισε άμεσα την Ελζμπιέτα, η οποια και προφυλακίστηκε. Στην αρχή δήλωσε ότι κάποιος εισβολέας δολοφόνησε τα παιδιά, αλλά λίγο αργότερα άρχισε να λέει ότι τα παιδιά ήταν σατανικά και ότι πολεμούσε τον Διάβολο.

Μετά την πίεση των αρχών και την ασυνέπεια των λεγόμενών της, η δολοφόνος παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στα παιδιά λόγω της οργής της για τον σύζυγο της, Αρτουρ, που την άφησε μόνη να προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην ως οικονόμος για να μεγαλώσει τον γιο της, κάτι που υποστήριζε ότι την μείωνε.

Ο σύζυγός της ωστόσο από την άλλη δήλωσε ότι δεν είχαν καθόλου προβλήματα στην σχέση τους και μάλιστα μια μέρα πριν του είχε πει ότι τον αγαπάει. Ωστόσο, ένας Παρ'όλα αυτά, ένας γείτονας αποκάλυψε ότι τους είχε ακούσει ουκ ολίγες φορές να τσακώνονται φωναχτά τα τελευταία 5 χρόνια.

Σύμφωνα με την αστυνομία η γυναίκα ποτέ στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Ο δικαστής Τζον Κινσέλα διέταξε φυλάκιση της Ελζμπιέτα χωρίς εγγύηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα