Σνάιντερ: Ήταν πραγματική απόλαυση

15:57 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο 57ο λεπτό του ντέρμπι κόντρα στην Μπεσίκτας, ο Ουέσλεϊ Σνάιντερ πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της τουρκικής ομάδας και με τον ίδιο να το απολαμβάνει όπως παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα.
Σε δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα "De Telegraaf", ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε: "Το παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπεσίκτας ήταν μια πραγματική απόλαυση. Το διασκέδασα πραγματικά. Ήταν μια μοναδική

εμπειρία, από αυτές που δεν μπορείς να ξεχάσεις μέχρι το τέλος της καριέρας σου".
Για το γεγονός πως έφυγε από ένα πρωτάθλημα υψηλής δυναμικότητας όπως το ιταλικό για να πάει σε πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας, όπως είναι το τούρκικο, ο Σνάιντερ δήλωσε: "Από την πρώτη μου επαφή με το τουρκικό πρωτάθλημα, κατάλαβα πως υπάρχει μεγάλη ποιότητα. Υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες παίκτες εδώ. Αυτό θα το επιβεβαιώσω στην πορεία, αλλά είμαι σίγουρος πως ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος".
Τέλος, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Ολλανδίας, ο μεσοεπιθετικός της Γαλατάσαραϊ δήλωσε: "Ο ομοσπονδιακός προπονητής έκρινε σωστά και δεν με κάλεσε στα τελευταία παιχνίδια, αφού δεν είχα συμμετοχές με την Ίντερ. Αλλά ποτέ δεν μου έκλεισε την... πόρτα της εθνικής. Στόχος μου είναι να τον πείσω με την απόδοσή μου και να με ξανακαλέσει στην εθνική. Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω".

Keywords
Τυχαία Θέματα