Σοκάρει η φωτογραφία με τον άτυχο βοηθό διαιτητή

13:52 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η ολλανδική φωτογραφία "De Telegraaf" κυκλοφόρησε χθες με πρωτοσέλιδο φωτογραφία του άτυχου βοηθού διαιτητή έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από ανήλικους παίκτες, επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του.
Η προέλευση της φωτογραφίας είναι από την αδερφή ενός πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας της Μπούιτενμποϊς ο οποίος τιμήθηκε πριν από το συγκεκριμένο ματς επειδή έπαιξε 300 φορές με τη φανέλα της. Η γυναίκα είχε φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσει την τιμή που έγινε στον αδερφό

της και μόλις είδε στο φινάλε τα επεισόδια τράβηξε κάποιες ακόμη.
Την φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο συνοδεύει ο τίτλος "Τρέλα" και ο υπότιτλος "Ο πλανήτης παραμένει αποσβολωμένος" και σε αυτήν φαίνεται ο Ρίτσαρντ Νίουβενχαουζεν, δίχως παπούτσια και με την μπλε φόρμα, να βρίσκεται πεσμένος στο χορτάρι έπειτα από τις κλωτσιές στο κεφάλι που δέχτηκε από τους παίκτες της Νιουβ Σλότεν που διακρίνονται με τις μπορντό εμφανίσεις.
Ήδη η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερις ανήλικους παίκτες με τον εισαγγελέα να αποφασίζει χθες την περαιτέρω κράτηση τριών από αυτούς για άλλες δυο εβδομάδες.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του 41χρονου βοηθού διαιτητή στα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στην Eredivisie θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή με τους διαιτητές και τους παίκτες να φοράνε μαύρα περιβραχιόνια ενώ στο Αϊντχόφεν-Τβέντε οι φίλοι των δυο ομάδων θα αναρτήσουν πανό που θα γράφει "Respect", δηλαδή "Σεβασμός".

Keywords
Τυχαία Θέματα