Από πεντάρα σε τεσσάρα

19:03 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ- 28η αγωνιστική

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-4
Γήπεδο: JJB

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Λίβερπουλ τον τελευταίο καιρό, που με μπροστάρη τον Σουάρες, διέλυσε με 4-0 τη Γουίγκαν.

Μόλις στο 1ο λεπτό το κοντινό σουτ του Κονέ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ. Ο Κουτνίνιο έβγαλε για τον Ντάνινγκ, εκείνος απέφυγε τον Μπίς και με σουτ νίκησε τον Αλ Χαμπσί. Οι «κόκκινοι» συνέχισαν να πιέζουν και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 18'. Ο Κουτίνιο

έβγαλε νέα εξαιρετική ασίστ και ο Σουάρες πάσαρε ιδανικά. Στο 21ο λεπτό ο Ρέινα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μπόις, ενώ στο 34' ο Σουάρες με τρομερή εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0. Στο 37ο λεπτό ο Ρέινα απέκρουσε εντυπωσιακά και την κεφαλιά του Ντι Σαντό.

Ο Σουάρες συνέχισε το κρεσέντο του και στην επανάληψη και στο 49' έκλεψε από τον Μπόις και πλάσαρε ιδανικά τον Αλ Χαμπσί για το 4-0. Στο 67ο λεπτό ο Ρέινα απέκρουσε την κεφαλιά του Μαλόνεϊ, ενώ στο 89' η κεφαλιά του Άγγερ πέρασε μόλις άουτ.


ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Κάλντγουελ (52' Αλκαράθ), Φιγκερόα, Μπόις, Σάρνερ, ΜακΚάρθι, Μαλόνεϊ, ΜακΆρθουρ, Μποσεζούρ (61' ΜακΜάναμαν), Κονέ, Ντι Σαντό (52' Εσπινόζα)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Άγγερ, Κάραγκερ, Ενρίκε, Λούκας, Άλεν, Τζέραρντ, Ντάουνινγκ, Κουτίνιο (71' Χέντερσον), Σουάρες

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΝΟΡΙΤΣ: 4-0

Γήπεδο: Ολντ ΤΡράφορντ

Με σόου του Καγκάβα η Μάντσεστερ πέτυχε μια ακόμα νίκη στην Πρέμιερ επικρατώντας με 4-0 της Νόριτς. Εντυπωσιακό το πρώτο μέρος με το γκολ για τους «μπέμπηδες» να έρχεται στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Μετά από σέντρα ο Φαν Πέρσι τσίμπησε την μπάλα και ο Καγκάβα που ερχόταν από πίσω με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0. Στο 63' η Νόριτς έχασε μια από τις ευκαιρίες της χρονιάς με τον Χολτ να "καταφέρνει" εξ επαφής να μην σκοράρει. Στο 77' η Γιουνάιτεντ σφράγισε τη νίκη της όταν μετά από κούρσα ο Ρούνεϊ έκοψε την μπάλα για τον Καγκάβα που από κοντά έκανε το 2-0. Το μαγικό απόγευμα έκλεισε για τον Ιάπωνα στο 88' όπου έκανε χατ-τρικ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 91' ο Ρούνεϊ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Ντε Χέα, Βίντιτς, Εβρά, Έβανς, Σμόλινγκ, Κάρικ, Βαλέντσια, Άντερσον (74'Κλέβερλι), Καγκάβα, Φαν Πέρσι (65'Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ.

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Γαρίδο, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Μάρτιν, Χουλαχάν (71'Καμαρά), Σνόντγκρας (72'Μπ, Πίλκιντγτον, Χόουσον, Τζόνσον, Χολτ.

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΡΕΝΤΙΝΓΚ: 3-1

Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Σε τροχιά Ευρώπης έμεινε η Έβερτον που επικράτησε με 3-1 της Ρέντινγκ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 19ο λεπτό, καθώς το σουτ του Λε Φοντρ σταμάτησε στο δοκάρι της Έβερτον, αλλά τα «ζαχαρωτά» ήταν εκείνα που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 24'. Ο Κόουλμαν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φελαϊνί με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε τον Τέιλορ. Στο 59' ο Πίενααρ με εντυπωσιακή κούρσα και σουτ έκανε το 2-0. Εννέα λεπτά μετά ο Κέβιν Μιραλάς με ωραίο πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον Τέιλορ και σφράγισε τη νίκη της Έβερτον. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 81'

ΕΒΕΡΤΟΝ: Μούτσα, Γιαγκέλκα (4'Χέιτινγκα), Μπέινς, Ντίστιν, Πίενααρ (80'Χίτζλσπέργκερ), Όσμαν (76'Ανιτσέμπε), Κόουλμαν, Φελαϊνί, Γκίμπσον, Μιραλάς, Γέλαβιτς.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Τέιλορ, Μαριάπα, Χαρτ, Κέλι, Πιρς, Λάιγκερτγουντ, ΜανΆναφ, Κεμπέ (18'Ρόμπσον-Κανού), Άκπαν, Χαντ (76'Μπλάκμαν), Λε Φοντρ.

ΤΣΕΛΣΙ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 1-0

Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ

Οι ανεμικές εμφανίσεις συνεχίστηκαν για την Τσέλσι που επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Γουέστ Μπρομ. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μπα στο 28ο λεπτό όταν μετά τη σέντρα του Όσκαρ από κοντά νίκησε τον γκολκίπερ της Γουέστ Μπρομ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Ιβάνοβιτς, Λουίς, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Αζάρ (80'Μόουζες), Όσκαρ, Μπα (87'Τόρες), Μάτα.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Όλσον, Ρίτζγουελ, ΜακΌλεϊ, Ριντ, Μόρισον, Μουλούμπου, Ντόρανς (70'Τόμας), Φόρτσιουν (61'Οντεμβίγκι), Λονγκ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΚΠΡ: 1-2

Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η ουραγός ΚΠΡ που έφυγε από την έδρα της Σαουθάμπτον με διπλό επικρατώντας με 2-1. Στο 11ο λεπτό ο Πάντσεον έπεσε στην περιοχή από μαρκάρισμα του Μποσίγνκουα, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε τίποτα και στο 14΄η ΚΠΡ πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά από βαθειά μπαλιά, οι Γιοσίντα και Φόντ άφησαν μόνο τον Ρεμί κι εκείνος νίκησε με σουτ τον Μπόρουτς. Οι «άγιοι» ανέβασαν στροφές κι έφεραν στα ίσα το ματ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Σέζαρ απέκρουσε ασταθώς σουτ του Ροντρίγκες και ο Γκαστόν Ραμίρες από κοντά, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα της ΚΠΡ. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη καθώς στο 77' έκαναν το 1-2 με κοντινό πλασέ του Μπροθρόιντ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Φοντ, Γιοσίντα, Φοξ (56'Σο), Πάντσεον, Κορκ, Σνοντερλέν, Λαλάνα (42'Ροντρίγκες), Ραμίρες (73'Γουόρντ-Πράους), Λάμπερτ

ΚΠΡ: Σέζαρ (73'Γκριν), Τραορέ, Σαμπά, Χιλ, Μποσίνγκουα, Γκρανέρο (52'Τζένας), Παρκ, Χόιλετ, Μπόθροϊντ (89'Φάμπιο), Εμπιά, Ρεμί

ΣΤΟΟΥΚ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 0-1

Γήπεδο: Μπριτάνια

Βαθιά βαθμολογικά ανάσα για την Γουέστ Χαμ που επικράτησε με 1-0 της Στόουκ στο "Μριτάνια". Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό γενικότερα, αλλά τα «σφυριά» χτύπησαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Βαζχ Τε έβγαλε όμορφη κάθετη μπαλιά για τον Κόλισον κι εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Μπέγκοβιτς.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Γουίλκινσον, Σόουκρος, Γουίλσον, Σότον, Κάιτλι (65'Σία), Γουίλαν (76'Άνταμ), Ν'Ζονζί, Κράουτς, Γουόλτερς (73'Τζόουνς), Ζερόμ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιασκελάινεν Ντεμέλ, Ο'Μπράιεν, Κόλινς, Ρέιντ, Κόουλ (10'Βαζ Τε), Τέιλορ (9'Κόλσον), Ο'Νιλ, Τζάρβις (82'Πόγκατετς), Ντιαμέ, Κάρολ.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ- ΦΟΥΛΑΜ: 2-2

Γήπεδο: Στάδιο του φωτός

Εξαιρετικό το ματς στη Βόρεια Αγγλία όπου Σάντερλαντ και Φούλαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες, 2-2. Η Φούλαμ πήρε κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Μπερμπάτοφ στο 16ο λεπτό, ενώ στο 22' το σουτ του Φλέτσερ μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ. Στο 25' η κεφαλιά του Φλάτσερ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 34' η Φούλαμ πέτυχε και 2ο γκολ. Ο Μινιολέ απέκρουσε το σουτ του Ντεζάγκα, αλλά στη συνέχεια ο Ρίδερ από κοντά έκανε το 2-0. Ωστόσο η Σάντερλαντ μείωσε με πέναλτι του Γκάρντνερ στο 36ο λεπτό και μπήκε ξανά στο ματς. Στο 70' ο Σεσενιόν ξεκίνησε τη φάση και ήταν αυτός που την τελείωσε ισοφαρίζοντας για τους γηπεδούχους.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Μπραμπλ, ΟΣέι, Σεσενιόν, Γκάρντνερ, Τζόνσον, Λάρσον, Κόλμπακ, Γκρέιαμ, Φλέτσερ.

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Σεντέρος, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Ρίδερ, Ντεζάγκα, Σίνγουελ, Νταφ, Καραγκούνης, Μπερμπάτοφ, Ρουίς.

ΣΟΥΟΝΣΙ- ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: 1-0

Γήπεδο: Λίμπερτι Στάντιουμ

Η εξαιρετική πορεία της Σουόνσι συνεχίστηκε με τους Ουαλόυς να επικρατούν με 1-0 της Νιουκάστλ. Στο 9' ο Τέιλορ έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Γουίλιαμς, ενώ στο 29' ο Έλιοτ είπε όχι σε απ' ευθείας φάουλ του Καμπάιγ. Στο 38' ο Βορμ έδιωξε κι αυτός το φάουλ του Ντε Γκουζμάν. Η Νιουκάστλ πίεσε στο δεύτερο μέρος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες όμως στο 85' ο Μουρ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τους "Κύκνους".

ΣΟΥΟΝΣΙ: Βορμ, Γουίλιαμς, Μονκ, Ρέινχελ, Ντέιβις, Ντε Γκουζμάν, Ντάιερ, Ρούτλετζ, Μπρίτον (76'Μουρ), Ερνάντεθ (85'Τιεντάλι), Μίτσου.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ, Ντεμπισί, Τέιλορ, Μπιβά, Σαντόν, Καμπάιγ, Γκουτιέρες, Τιοτέ, Σισοκό, Γκουφράν, Σισέ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα