Σόου Μάταβζ, εύκολα η Ντνιεπρ

22:03 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 6ος ΟΜΙΛΟΣ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: 1-3
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Με το κεφάλι ψηλά αποχώρισε από το Europa League η Αίντχόφεν, η οποία επικράτησε της Νάπολι με 3-1. Χατ τρικ από τον Μάταβζ.

Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς και στο 5' ο Βάργκας έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ουβινί έπιασε την κεφαλιά από το κόρνερ, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Οι «παρτεονπέι»

συνέχισαν να πιέζουν και στο 8' ο Βάργκας δεν μπόρεσε να σκοράρει μέσα από τη μικρή περιοχή ενώ στο 16' ο Ροζάτι είπε όχι σε σουτ του Μαρσέλο. Τελικά στο 18' ο Ντοναντέλ εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας της Αϊντχόφεν, έδωσε στον Καβάνι κι εκείνος έκανε μέσα από την περιοχή τα 1-0, ενώ στο 20' η κεφαλιά του Μάταβζ πέρασε μόλις άουτ. η Αϊντχόφεν ανέβασε στροφές και είχε δοκάρι με τον Λανς στο 27', ενώ στο 29' έφερε στα ίσα το ματς. Ο Μάταβζ έμεινε μόνος στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 32' ο Καβάνι πιεζόμενος δε μπόρεσε να τελειώσει καλά τη φάση, ενώ στο 34' ο Βάτερμαν έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Βάργκας. Η Αϊντχόφεν όμως κατάφερε να γυρίσει το ματς στο 40'. Μετά από λάθος του Ροζάτι, ο Λανς έδωσε για τον Μάταβζ κι εκείνος έκανε το 2-1, ενώ στο 42' ο Βάτερμαν είπε όχι σε σουτ του Ντοσένα.

Στο 50' ο Ροζάτι απέκρουσε το σουτ του Ντιπέι, ενώ και στο 51' έβγαλε σε κόρνερ το πλασέ του Βαϊνάλντουμ. Στο 54' ο Καβάνι αστόχησε από καλή θέση, όπως και ο Ελ Καντουρί στο 57' και στο 60' ο Μάταβζ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και έκανε το 3-1 για την Ολλανδική ομάδα. Στο 69' ο Ινσίνιε αστόχησε από καλή θέση και από εκεί και πέρα η Νάπολι πίεσε αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΝΑΠΟΛΙ: Ροζάτι, Ουβινί, Καμπανιάρο, Μάτζιο (69' Μέστο), Ντοσένα, Ινλέρ (56' Πάντεφ), Ντοναντέλ, Ελ Καντουρί. Βάργκας, Φερνάντες, Καβάνι (66' Ινσίνιε).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Βάτερμαν, Μπούμα, Μαρσέλο, Γιόργκενσεν, Μανόλεφ, Φαν Όοινεν (86' Μπρενέτ), Βαϊνάλντουμ, Ένχελααρ, Λανς, Ντιπέι, Μάταβζ.

ΝΤΝΙΕΠΡ - ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ: 4-0
Γήπεδο: Dnipro Arena

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ντνιεπρ επί της ΑΪΚ την οποία και διέσυρε με 4-0.

Στο 4ο λεπτό ο Μάντζιουκ αστόχησε μέσα από την περιοχή, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο Κονοπλιάνκα στο 10'. Η Ντνίπρο άνοιξε τελικά το σκορ στο 20ο λεπτό με σκόρερ τον Κάλινιτς από την άσπρη βούλα, ενώ στο 39' ο Ζοζούλια μετά από ασίστ του Κονοπλιάνκα, έκανε το 2-0. Η ΑΪΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 41' με τον Γιόχανσον να αστοχεί από καλή θέση.

Οι Ουκρανοί μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και έκαναν το 3-0 στο 52ο λεπτό με τον Ζοζούλια, ο οποίος νίκησε τον Τούρινα από το ύψος του πέναλτι. Στο 60' η Ντνιέπρ έχασε ακόμη μια σημαντική ευκαιρία με τον Ντενίσοφ, ενώ στο 86' ο Κραβτσένκο διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΝΤΝΙΕΠΡ: Λαστούβκα, Στρίνιτς (57' Ντενίσοφ), Κραβτσένκο, Μαζούχ (46' Φαντέτσκι), Μάντζιουκ, Τζιουλιάνο, Κονοπλιάνκα, Τσεμπεριάτσκο, Ροτάν, Κάλινιτς (57' Αλίγεφ), Ζοζούλια.

ΑΪΚ: Τούρινα, Γιόχανσον, Μπάκμαν, Κάρλσον, Ντάνιελσον, Μπέρχες, Μόρο (65' Καρ

Keywords
Τυχαία Θέματα