Σώθηκε ο Λεβαδειακός

19:21 21/3/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Αγρινίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Γιάχος

Το 4x4 έκανε ο Λεβαδειακός αφού επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και «κλείδωσε» την παραμονή, μιας και θα πάρει και την επόμενη αγωνιστική το «τρίποντο» κόντρα στον ΟΦΗ.

Συνέχεια στην περίοδο ντεφορμαρίσματος για τον Παναιτωλικό

που δεν κέρδισε για πέμπτο συνεχόμενο ματς και βλέπει τα όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη να σβήνουν.

Μετά από ένα 25λεπτο με παιχνίδι κέντρου, ο Παναιτωλικός πίεσε και έκανε ευκαιρίες. Πρώτα στο 25' ο Μορένο από το 1 μέτρο έστειλε την μπάλα άουτ, στο 34' ο Σηφάκης μπλόκαρε το σουτ του Θεοδωρίδη και ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Φωτάκη έφυγε άουτ.

Έτσι όπως ξεκίνησε το πρώτο 45λεπτο, ξεκίνησε και το δεύτερο με παιχνίδι κέντρου, πολλά λάθη, πολλά φάουλ. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 64ο λεπτό με τον Γιακουμάκη να πιάνει την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ του Μιλιάζες αλλά η μπάλα να έφυγε άουτ.

Ο Λεβαδειακός αθόρυβα και χωρίς προειδοποίηση έπιασε στον... ύπνο την άμυνα του Παναιτωλικού και στο 72' «πάγωσε» το γήπεδο του Αγρινίου. Ο Σηφάκης έκανε το βολέ ο Γιακουμάκης έγινε κάτοχος της μπάλας και έδωσε στον Μιλοσάβλιεφ ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 0-1.
Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση. Αλλά παρά την πίεση και την κατοχή της μπάλας δεν έβγαλε ούτε μία κλασική ευκαιρία και το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Αντι-ποδόσφαιρο στα τελευταία λεπτά από τους Βοιωτούς που έκαναν ότι μπορούσαν μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός(Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Μπεχαράνο, Ρουσκουγιέδα(66' Λαζάρ), Θεοδωρίδης(56' Μύγας), Μαλεζάς, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες, Φωτάκης(76' Άλβες)

Λεβαδειακός(Μάντζιος): Σηφάκης, Τόμας, Πίντερ(53' Ζίτο), Μάντζιος, Κώτσιος, Πελέ, Γιακουμάκης(90' Κατίδης), Στάθης, Μιλοσάβλιεφ(79' Τριποτσέρης), Μιλιάζες, Πουλίδο

Keywords
Τυχαία Θέματα