Σούλης: Πάμε στο ΟΑΚΑ για τη νίκη

08:36 6/2/2015 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, δηλώνει ο Σούλης Παπαδόπουλος, που μετά την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων των Χανίων, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει ηττοπάθεια κόντρα στην Ένωση.

Αναλυτικά:

«Είμαι υποχρεωμένος, αν και έλειπα από την ομάδα, τα παιδιά που έφυγαν να τα ευχαριστήσω γιατί δουλέψαμε μαζί από το καλοκαίρι

και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία εκεί που πήγαν. Πολλούς από αυτούς τους έφερα εγώ στην ομάδα. Δεν στέκομαι στο ότι έφυγα, είναι σημαντικό ότι ήρθα κάπου που ήθελα πολύ. Δεν αφήνω δουλειές στη μέση. Τον Οκτώβρη είχα προσωπικά ζητήματα και έπρεπε να είμαι στην Αθήνα. Για αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Τον τελευταίο καιρό ήθελα να εργαστώ, ημουν κοντά σε πολλές ομάδες αλλά το μυαλό μου ήταν στα Χανιά. Ήθελα να δουλέψω στην Σούπερ Λιγκ, δεν βρήκα ομάδα και ήρθα στα Χανιά.

Εκτιμώ τους ανθρώπους εδώ και αυτό είναι το σημαντικό. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές των Χανίων που ήθελαν να ξανασυνεργαστούμε. Ήταν, λοιπόν, εύκολο για μένα να γυρίσω σε μια ομάδα που είμαι αποδεκτός. Ακούω ότι μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα, αλλά το ίδιο έγινε και στο Κύπελλο. Με τα Γιάννενα είχαμε χάσει 2-1 και περάσαμε. Στο Κύπελλο έγινε δουλειά που δεν ξέρετε καθώς αποκλείσαμε σημαντικές ομάδες. Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που πετύχαμε.

Για το πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Μετρά πολύ να δουλεύεις και αυτό αποδεικνύεται στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τους Χανιώτες να έρχονται στο γήπεδο και να μας συμπαραστέκονται. Δώσαμε υπόσχεση να μην ξεχωρίσουμε παιχνίδι. Κοιτάμε όλα τα ματς ξεχωριστά. Μετά τα Γιάννενα, πήγαμε στον Φωστήρα σε ένα ακατάλληλο γήπεδο. Είχαμε και ελλείψεις λόγω τιμωριών που τους είχαν δηλώσει οι προηγούμενοι, συν τους τραυματίες και την κούραση, ωστόσο σταθήκαμε στο ύψος μας. Τα παιδιά κατέθεσαν και εκεί ψυχή. Τώρα πάλι έχουμε ταξίδι, δουλεύουμε ευχάριστα και θέλουμε να κάνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη προσπάθεια. Δεν ξεχωρίζουμε κανένα παιχνίδι. Δεν μας νοιάζει ότι παίζουμε τώρα με ΑΕΚ και μετά με Απόλλωνα. Πρώτα η ΑΕΚ και μετά ο Απόλλων.

Ήρθαν και καινούριοι παίκτες. Το Ιανουάριο γενικά δεν πρέπει να γίνονται πολλές μεταγραφές, αλλά έτσι έγινε. Κάποιοι παίκτες είναι πολύ καλοί και άλλοι που θα βοηθήσουν στο μέλλον. Η ομάδα είναι μια μεγάλη οικογένεια και πρέπει να δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Να είμαστε μια γροθιά για να πάμε και στους δύο θεσμούς όσο γίνεται πιο μακριά. Στο πρωτάθλημα να μπούμε στην τριάδα και στα playoff ή στη χειρότερη να είμαστε τετράδα και να μην έχουμε περιπέτειες και στο Κύπελλο να κοιτάξουμε τα ματς με Απόλλωνα όταν έρθει η ώρα. Στόχος είναι να παίζεται η πρόκριση στη ρεβάνς».

Για τις 9 μεταγραφές αν χρειάζονται προσαρμογή και να «δέσουν» με την ομάδα:

«Πιστεύω στη δουλειά και στις ικανότητες όλων. Θέλω να πω ότι από τη στιγμή που επέστρεψα είναι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε στο γήπεδο. Ακόμα και τα νέα παιδιά που έπαιξαν στα ματς με Γιάννενα και Φωστήρα δείχνουν ότι εντάχθηκαν άμεσα. Είμαι υποχρεωμένος έστω και με τόσους νέους να έχω ένα συμπαγές σύνολο. Αυτή η ομάδα έχει πολύ γερές βάσεις. Έναν κορμό 14-15 παίκτες που αν στηριχθούν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Τώρα είναι Φεβρουάριος και πρέπει να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Για να κάνεις καλή ομάδα χρειάζονται καλοί παίκτες και καλός προπονητής. Χρειάζεται να είμαστε ενωμένοι».

Αν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ:

«Πάντα οι προπονητές θέλουν το καλύτερο. Είμαι ικανοποιημένος πάντως διότι οι παίκτες ευχαριστιούνται που δουλεύουν μαζί μου, μολονότι τους ταλαιπωρώ. Ξέρω όμως ότι όταν θα φύγω θα με αναζητούν. Όπως με τον Ρένια και τον Καραγιάννη που τους είχα στον Άρη. Θέλω με όλα τα παιδιά να έχω καλή σχέση. Δεν υπάρχει φιλία στο ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει εκτίμηση».

Για την ήττα από την Ερμιονίδα:

«Στενοχωρήθηκα που χάσαμε με την Ερμιονίδα όπως και ο κόσμος εδώ. Πολύ κομβικό ματς για εμάς εκείνο με την Ερμιονίδα. Θα μπορούσαμε να παίρναμε καλό αποτέλεσμα. Να κρατούσαμε την Ερμιονίδα μακριά από μας. Πιθανόν βέβαια να μην ήμουν εγώ εδώ τώρα αν παίρναμε θετικό αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό ματς. Με μια ισοπαλία θα είχαμε 3 βαθμούς διαφορά και τα ίδια στην ισοβαθμία. Δεν ξέρω πώς δούλευαν οι προηγούμενοι και δεν ασχολούμαι. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου.

Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή. Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Αήττητη στο πρωτάθλημα. Το ξέρουμε αυτό αλλά προετοιμαζόμαστε να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να πάρουμε θετικό σκορ. Αν πας με ηττοπάθεια δεν έχεις τύχη, αν πας αεράτος πάλι δεν έχεις τύχη. Πρέπει να πάμε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Πιστεύω στους παίκτες μου και σε μένα. Μετρούν οι βαθμοί στο ποδόσφαιρο. Αν παίξεις καλά κτλ. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Με την ΑΕΚ είναι η μοναδική ήττα που έχω κάνει με τα Χανιά. Η ΑΕΚ ίσως να σκέφτεται και τον Ολυμπιακό, ωστόσο και εμείς και αυτοί κυνηγάμε τους ίδιους στόχους.

Για τις απουσίες της ΑΕΚ και για το ματς που έχει με Ολυμπιακό:

«Σε όλα τα ματς παίζεις για να κερδίσεις. Έχουν απουσίες αλλά έχουμε και εμείς. Η ΑΕΚ έχει τετραπλάσιο ρόστερ σε σχέση με μας. Εμείς έχουμε σημαντικές απουσίες. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνατότητες. Τώρα, αν η ΑΕΚ θα σκέφτεται τον Ολυμπιακό, το ίδιο ισχύει και για εμάς που έχουμε στο μυαλό μας τον Απόλλωνα. Μακάρι να μας υποτιμήσει η ΑΕΚ αλλά δεν το νομίζω. Το ίδιο ισχύει και για τα Γιάννενα που πολλοί λένε ότι μας υποτίμησαν, αλλά αυτό δεν ισχύει».

Πηγή: athlitiko.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα