Τυφλώθηκαν απ’ τις Χρυσές Μπάλες

22:23 16/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΑΛΑΓΑ: 2-2
Γήπεδο: Καμπ Νου

Ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση απέκτησε η Μάλαγα, που παρότιι με 10 παίκτες, απέσπασε την ισοπαλία 2-2 μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Καμενί σταμάτησε τον Τιάγκο, ενώ στο επόμενο λεπτό τα σουτ του Αλέξις πέρασε μόλις άουτ. η Μάλαγα όμως κατάφερε στο 25' να πάρει κεφάλι στο σκορ, καθώς μετά από αμέλεια του Τιάγκο,

ο Ιτούρα έκλεψε και με σουτ νίκησε τον Πίντο. Η Μπάρτσα αφυπνίσθηκε από αυτό το γκολ και στο 29' μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Μάλαγα ο Μέσι με πλασέ έκανε το 1-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Μάλαγα δέχτηκε και 2ο γκολ στο επόμενο λεπτό με τρομερή γυριστή κεφαλιά του Πουγιόλ, μετά από κόρνερ. Μάλιστα στο 39' ο Αλέξις θα μπορούσε να κάνει το 3-1 αλλά αστόχησε εξ επαφής.

Στο 57ο λεπτό ο Καμενί απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μέσι, ενώ στο 70' ήταν η σειρά του Πίντο να πει όχι σε σουτ του Σέμπα Φερνάντες. Η Μάλαγα έμεινε με 10 παίκτες στο 74' λόγω αποβολής του Μονρεάλ αλλά στο 89' κατάφερε να ισοφαρίσει με κοντινό σουτ του Καμάτσο, μετά και από αδράνεια του Μασεράνο. Στο 90+4 ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι της Μάλαγα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντ, Πουγιόλ, Αντριάνο, Μασεράνο, Μοντόγια, Τιάγκο (78' Τσάβι), Σονγκ, Ινιέστα, Αλέξις (74' Φάμπρεγας), Μέσι, Τέγιο (73' Πέδρο).

ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Γκάμες, Σάντσες, Ουέλιγκτον, Ελισέου, Ιτούρα, Καμάτο, Μπουονανότε (68' Ντούντα), Φερνάντες, Πορτίγιο (46'Μονρεάλ), Σαβιόλα (65' Σάντα Κρους).

ΣΑΡΑΓΟΣΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-0
Γήπεδο: Ρομαρέδα

Στο μηδέν κόλλησαν Σαραγόσα και Σεβίλλη σε ένα κακό ματς και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το ματς ήταν πολύ κακό στο πρώτο ημίωρο και η πρώτη αξιόλογη φάση ήταν μια κεφαλιά του Μαδούρο στο 38ο λεπτό, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Στο 61ο λεπτό ο Πόστιγκα έκανε το σουτ αλλά ο Πάλοπ απέκρουσε εντυπωσιακά, όπως έκανε και στο 68' σε νέο σουτ του Πορτογάλου φορ. Στο 76ο λεπτό ο Φράνκο είπε όχι σε σουτ του Νεγρέδο κι αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Φράνκο, Παρέδες (88' Λούβενς), Αμπραχάμ, Σαπουνάρου, Άλβαρο, Απόνιο, Μοβίγια, Ροντρίγκες (69' Μοντάνιες), Άλαμο, Βιλτσές (56' Οριόλ), Πόστιγκα.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Φάζιο, Κόκε, Σπάχιτς (82' Μποτία), Ναβάρο, Μέντελ, Μαδούρο, Ράκιτιτς (88' Στεφάνοβιτς), Νάβας, Ρέγιες (75' Μανού ντελ Μοράλ), Νεγρέδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα