Στο ρελαντί η Ντόρτμουντ

21:59 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΑΝΟΒΕΡΟ: 5-1
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ντόρτμουντ κόντρα στο Ανόβερο, το οποίο και κέρδισε με 5-1.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Ντόρτμουντ που άνοιξε το σκορ μόλις στ 3ο λεπτό με τον Γκέτσε, ενώ στο 18' ο Μπλαστσικόφσκι διπλασίασε τα γκολ των πρωταθλητών Γερμανίας. Οι γηπεδούχοι

καθάρισαν την πρόκριση από το πρώτο μέρος, καθώς στο 40ο λεπτό ο Γκέτσε έκανε το 3-0.

Το Ανέβερο μείωσε στο 79ο λεπτό με τον Ντιούφ, αλλά στο 85' ο Γκέτσε ολοκλήρωσε το χατ τρικ του και διαμόρφωσε το 4-1. Το τελικό 5-1 έκανε π Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Μπλαστσικόφσκι (86' Πέρισιτς), Γκιντογκάν, Κελ, Ρόις (77' Σκίμπερ), Γκέτσε (87' Μπιτενκούρ), Γκροσρόθιτς, Λεβαντόφσκι.

ΑΝΟΒΕΡΟ: Ζίλερ, Τσερούντολο (67' Σακάι), Χαγκουί, Έγκιμαν, Πάντερ (30' Σλάουντραφ), Σουλτζ, Πίντο, Σμιέντεμπαχ, Χούσζτι, Κόναν (67' Σόμπιεχ), Ντιούφ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ- ΚΟΛΩΝΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Mercedes-Benz-Arena

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας βρίσκεται η Στουτγκάρδη που κέρδισε με 2-1 την Κολωνία.

Η Στουτγκάρδη μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό με τον Γκέντνερ, ενώ 4 λεπτά μετά ο Ιμπίσεβιτς με πέναλτι έγραψε το 2-0.

Η Κολωνία ήταν καλύτερη στην επανάληψη και μείωσε στο 80ο λεπτό με τον Κλεμενς, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Σακάι, Ροντρίγκες, Μολινάρο, Ναϊντερμάιερ, Κουζμάνοβιτς, Γκέντνερ, Τραορέ (83' Μποκά), Οκαζάκι (76' Ντινταβί), Χάρνικ, Ιμπίσεβιτς.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Κεσλερ, Μπρέκο, ΜακΚένα, Μαρόχ, Έκτορ, Μάτουστσικ (88' Μπιγκαλκέ), Στρομπλ (65' Πρζμπίλκο), Κλέμενς, Γιάγιαλο, Ρόγιερ, Ουγιά.

ΜΠΟΧΟΥΜ- ΜΟΝΑΧΟ 1860: 3-0
Γήπεδο: rewirpowerSTADION

Εύκολη πρόκριση πήρε η Μπόχουμ που κέρδισε με 3-0 τη Μόναχο 1860.

Η Μόναχο 1860 έμεινε με 10 παίκτες από το 27ο λεπτό λόγω αποβολής του Βαλόρι και η Μπόχουμ εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και άνοιξε το σκορ στο 30' με τον Ντέντιτς.

Στην επανάληψη η Μόναχο έχοντας και παίκτη λιγότερο, δεν μπόρεσε να αντιδράσει κι έτσι η Μπόχουμ πέτυχε και 2ο γκολ στο 76' με τον Μάλτριτζ. Στο 78ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έγραψε και το τελικό 3-0.

ΜΠΟΧΟΥΜ: Έσερ, Ρότενμπαχ, Μάλτριτζ, Σικίεβιτς, Σάφταρ, Νταμπρόφσκι, Γκορέτζκα, Ρζατκόφσκι, Ιασβίλι (81' Ακουισταπέις), Αϊντίν (74' Ορτέγκα), Ντέντιτς (72' Σκαϊντενχάουερ).

ΜΟΝΑΧΟ 1860: Κιράλι, Φολζ (55' Βοϊτκόβιακ), Μπίλοφ, Βαλόρι, Φάικ, Μπιρόφκα, Στόπελκμαμπ, Χάλφαρ, Βάνενβετς (30' Ζιεράις), Λάουθ, Σου Γουντ (69' Τομάσοφ)

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 2-1
Γήπεδο: Φολκσβάγκεν Αρίνα

Μεγάλη πρόκριση με ανατροπή πήρε η Βόλφσμπουργκ που επικράτησε με 2-1 της Λεβερκούζεν.

Στο 16ο λεπτό ο Νάλδο έκανε το σουτ από μακριά, με τον Λένο να απομακρύνει, αλλά στο 31' η Λεβερκούζεν πήρε κεφάλι στο σκορ με το αυτογκόλ του Φάγκνερ.

Στην επανάληψη η Βόλφσμπουργκ ανέβασε στροφές και στο 78ο λεπτό, κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς με τον Τρας. Τη μεγάλη ανατροπή για τη Βόλφσμπουργκ ολοκλήρωσε ο Ντοστ στο 90ο λεπτο.

ΒΟΛΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Φάγκνερ (66' Βιεϊρίνια), Νάλδο, Κίερ, Σέφερ, Πόλακ (75' Τρας), Ζόσουε, Χασέμπε, Ντιέγκο, Όλιτς, Ντοστ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λένο, Καρβαχάλ, Βολσκάιντ, Τοπράκ, Μπόενισχ, Μπέντερ, Ράιναρτζ (66' Ρόλφες), Χοσογκάι, Κάστρο (69' Χέγκελαρ), Σίρλε, Κίεσλινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα