Σούσιτς: Ήρθαμε για να μην χάσουμε

09:37 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έφυγε από το "Γ. Καραϊσκάκης" με το 0-0 κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ με τον Σάφετ Σούσιτς να υποστηρίζει πως οι Βόσνιοι ήρθαν για να μην χάσουν και δεν έχασαν. Παράλληλα πρόσθεσε πως δεν πρόκειται να απολογηθεί για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης τόνισε: "Όσον αφορά στον αγώνα το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Είχαμε τις ευκαιρίες μας όπως και η Ελλάδα

και δεν περίμενα να λήξει 0-0. Παίξαμε αρκετά επιθετικά, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Αρκετές φορές ήμασταν φοβισμένοι, αφού τις ευκαιρίες της Ελλάδας εμείς τις δημιουργήσαμε. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα και ο Σαμαράς μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Ήρθαμε για να μην χάσουμε και δεν χάσαμε".
Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Σούσιτς απάντησε: "Είμαι. Όχι για τον τρόπο, αλλά για το αποτέλεσμα. Δεν θα απολογηθώ για το πώς παίξαμε".
Για την εμφάνιση του Βράνιες και την πρώτη θέση στον όμιλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης δήλωσε: "Δεν κάνω κριτική ούτε δίνω τα εύσημα. Ο Βράνιες δεν έχει πάει καλά στα δυο πρώτα ματς, ούτε και σήμερα. Για ένα λάθος ή ένα κακό παιχνίδι δεν παίρνω κεφάλια. Τρεις ομάδες έχουν επτά βαθμούς και έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Το μόνο καλό είναι πως ο επαναληπτικός με την Ελλάδα είναι στην έδρα μας. Μέχρι το τέλος θα πάμε για να δούμε ποιος θα προκριθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα