Σούστερ: Προτεραιότητα της Ρεάλ το Τσάμπιονς Λιγκ

11:54 18/9/2012 - Πηγή: AEK365

Υποψήφια Πρωταθλήτρια Ευρώπης βλέπει την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπερντ Σούστερ ο οποίος εκτιμά πως το Τσάμπιονς Λιγκ θα μπει σε πρώτη προτεραιότητα φέτος για την πρωταθλήτρια Ισπανίας δίχως να αγνοηθεί, όπως είπε, το κακό ξεκίνημα στην Primera Division όπου ήδη βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι

η προτεραιότητα της ομάδας την φετινή σεζόν. Η κακή πορεία στο πρωτάθλημα όμως δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη επειδή η ομάδα θέλει να τα πάει καλά στην Ευρώπη. Έχουν μια σούπερ ομάδα και τους βλέπω υποψήφιους Πρωταθλητές Ευρώπης. Την περσινή σεζόν έπρεπε να είναι στον τελικό και το ίδιο ισχύει για φέτος. Η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου είναι για μένα οι άλλοι δυο υποψήφιοι".
Στην συνέχεια ο Μπερντ Σούστερ μίλησε για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Λούκα Μόντριτς: "Θα προσφέρει ακόμα μια ποιοτική λύση στην ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν ακόμη ένα χαφ και ο Κροάτης είναι αυτό που ήθελαν να βρουν. Η ομάδα θα παίξει καλύτερα και παίκτες όπως ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Οζίλ θα είναι ακόμα πιο δυνατοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα