Σπόντες για Κρόου και Ντι Κάπριο πέταξε ο Τζορτζ Κλούνεϊ

23:26 12/11/2013 - Πηγή: AEK365

Φαρμακερά λογάκια ξεστόμισε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για δυο συναδέρφους του, τον Ράσελ Κρόου και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Ράσελ Κρόου του έστειλε ένα βιβλίο με ποιήματά του, θέλοντας «να απολογηθεί που με προσέβαλε απίστευτα, πράγμα που έκανε!».

Σύμφωνα με τον Κλούνεϊ, ο Κρόου «ξεκίνησε καβγά μαζί μου. Τον ξεκίνησε χωρίς κανένα λόγο. Βγήκε και είπε: "Ο Τζορτζ Κλούνεϊ,

ο Χάρισον Φορντ και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ξεπουλημένοι"».

Ο Κλούνεϊ απάντησε κοροϊδεύοντας το συγκρότημα του νεοζηλανδού ηθοποιού, 30 Odd Foot of Grunts, κάτι που προκάλεσε την οργή του -όχι και γνωστού για την υπομονή του- Κρόου.

«Ο Κλούνεϊ θέλει να γίνει ένας Σινάτρα» απάντησε ο Κρόου. Τα πνεύματα φαίνεται να ηρέμησαν πριν από μερικά χρόνια, όταν ο Κρόου έστειλε το βιβλίο με τα ποιήματα και το μουσικό του CD στον Κλούνεϊ, αν και τελικά φαίνεται ότι ο Κλούνεϊ το κρατάει... μανιάτικο.

Ωστόσο... βέλη είχε και για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, και την παρέα του. Η παρέα του Ντι Κάπριο γνωστή τη δεκαετία του 1990 ως Pussy Pose προκαλούσε χάος στη νυχτερινή σκηνή της Νέας Υόρκης.

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιον στη ζωή σου που να σου λέει τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Λίο έχει κάποιον τέτοιο» είπε ο Κλούνεϊ. Μάλιστα, μιλάει για έναν αγώνα μπάσκετ που οργάνωσαν οι φίλοι του Κλούνεϊ με τους φίλους του Ντι Κάπριο.

«Η ομάδα μου ήμασταν όλοι 50 χρονών. Το θέμα με το Λίο είναι ότι αυτοί (σ.σ. οι φίλοι του) είναι όλο μεγάλα λόγια. Αλλά δεν μπορούν να παίξουν. Εμείς οι 50χρονοι τους νικήσαμε τρεις αγώνες σερί: 11-0, 11-0, 11-0» είπε.

Αντιθέτως, ο Κλούνεϊ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μπραντ Πιτ. «Εδώ και πολύ καιρό, ο Μπραντ είναι ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός σταρ στον κόσμο. Είναι μεγαλύτερος από εμένα, μεγαλύτερος από τον Ντι Κάπριο. Και πραγματικά τον θαυμάζω για το πώς το χειρίζεται. Δεν είναι εύκολο γι' αυτόν» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα