«Σπουδαία εμφάνιση»

17:00 23/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στόχους έχει θέσει αρκετούς. Οχι μόνο αθλητικούς, αλλά και σε ό,τι αφορά την επαγγελματική του κατάρτιση. Ο Δημήτρης Βλάχας, στα 17 του χρόνια οραματίζεται μια ζωή με αθλητικές επιτυχίες, αλλά και την προοπτική μιας καριέρας στην ιατρική. Τα εφόδια τα διαθέτει. Ταλέντο ...από τα λίγα και μαθητής συνεπής.

Ο νεαρός τον περασμένο χειμώνα βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στα 400 μ. Παίδων με 48.80, αφήνοντας στην ιστορία το ρεκόρ που κατείχε ο Περικλής Ιακωβάκης. Και το πέτυχε φορώντας ένα ζευγάρι σπάικς, που του χάρισε ο κορυφαίος Ελληνας εμποδιστής, με τον οποίο είναι

συναθλητές στην ΕΚΑ Δωδώνη. "Η εμφάνιση του χειμώνα ήταν σπουδαία για μένα. Δεν είναι μόνο ότι κατάφερα να πετύχω πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά ότι έσπασα την επίδοση του Ιακωβάκη, που είναι ένας καταξιωμένος αθλητής. Αυτό από μόνο του δίνει μεγαλύτερη αξία στο γεγονός", εξήγησε στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας, ο νεαρός αθλητής και συμπλήρωσε: "Είναι λογικό να θέτω στόχους. Σε πρώτη φάση κοιτάζω το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων (σ.σ. 48.20). Με ενδιαφέρει και το πανελλήνιο ρεκόρ Παίδων στον ανοιχτό που είναι 47.38 και ανήκει και αυτό στον Ιακωβάκη. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Εφήβων. Οσο για τους μελλοντικούς μου στόχους, σίγουρα θέλω να γίνω μεγάλος αθλητής. Ωστόσο δεν κοιτάζω μόνο τον αθλητισμό, γιατί πλέον στην Ελλάδα ο αθλητισμός δεν στηρίζεται". Ο αθλητής του Κώστα Λώλη είναι μαθητής της δευτέρας Λυκείου και του χρόνου θα επιδιώξει να περάσει στην ιατρική. Στόχος του να ασχοληθεί με την αθλητιατρική.

"Είναι πολύ συγκροτημένο παιδί με άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Κοιτάμε να βάζουμε κοντινούς στόχους. Εχει πολλές δυνατότητες και πιστεύω πως μπορεί να τρέξει ακόμη γρηγορότερα", είπε ο προπονητής του Κώστας Λώλης. Ο Βλάχας, ο οποίος το χειμώνα έτρεξε τα 400 μ. σε 48.80, θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στο σχολικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα