Στα χέρια ο Σωκράτης με Βάις και Σκρτελ (ΦΩΤΟ)

09:38 12/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ένταση επικράτησε μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Ελλάδα-Σλοβακία με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να δέχεται επίθεση από τον Μάρτιν Σκρτελ.
Αρχικά, οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν ένα διάλογο και αμέσως μετά ο αμυντικός της Λίβερπουλ προχώρησε κάποια μέτρα ώσπου αποφάσισε να επιστρέψει και να ορμήσει στον Παπασταθόπουλο ο οποίος έμεινε απαθής. Ο Κώστας Μανωλάς επενέβη για να στηρίξει τον συμπαίκτη του με τον Σκρτελ, σε έξαλλη κατάσταση, να σπρώχνει τον στόπερ του Ολυμπιακού.
Ο Νίνης έσπευσε να αγκαλιάσει

τον Σλοβάκο με τον Βάις να σπεύδει για βοήθεια στον Σκρτελ αλλά ο Μανιάτης μπόρεσε να τον συγκρατήσει. Ο Παπασταθόπουλος άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του όμως ο Ταχτσίδης κατάφερε να τον ηρεμήσει.
Ο Σκρτελ συνέχισε να είναι προκλητικός και όταν τα πνεύματα έδειχναν να έχουν ηρεμήσει, ο Σλοβάκος διεθνής, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, όρμησε ξανά στον Παπασταθόπουλο με τον Φερντάντο Σάντος να προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σκρτελ ενώ ρόλο "πυροσβέστη" ανέλαβε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβακίας, Γιαν Κόζακ.
Αποτέλεσμα της έντασης ήταν ο Σκρτελ να δεχτεί την κόκκινη κάρτα του Αϊτέκιν κάτι που εξόργισε τους παράγοντες της Σλοβακίας που ήθελαν να μπουν στο καμαράκι των διαιτητών αλλά ο Σάντος τους ηρέμησε και έτσι δεν υπήρξε συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα