Στα ημιτελικά Γκλάντμπαχ και Γκρόιτερ

22:36 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

DFB POKAL- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΧΕΡΤΑ- ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 0-2
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Βερολίνου
Δραματική πρόκριση στην παράταση επί της Χέρτα με 2-0 πέτυχε η Γκλάντμπαχ.
Πολύ κακό το ματς στα πρώτα τριάντα λεπτά, με την πρώτη καλή φάση να δημιουργείται στο 31' με τον Ράφαελ να μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, αλλά να σουτάρει στην εξωτερική μεριά των διχτύων.
Στο 61ο λεπτό ο Ράφαελ είχε ένα άστοχο μακρινό σουτ, ωστόσο το ματς συνέχισε

να είναι πάρα πολύ κακό και οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 100ο λεπτό η Χέρτα έμειξε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χούμπνικ για πέναλτι που έκανε στον Ντε Καμάργκο και ο Ντάεμς από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-0.
Από εκεί και πέρα, η Χέρτα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η Γκλάντμπαχ πέτυχε το τελικό 2-0 στο 120' με τον Βεντ που μόλις είχε μπει στο ματς.
ΧΕΡΤΑ: Κραφτ, Μοράλες, Χούμπνικ, Μιγιάτοβιτς, Κομπιασβίλι (80' Ρόνι), Οτλ (106' Ράμος), Έμπερτ, Ναϊμέγιερ, Λουστενμπέργκερ (60' Μπαστιάν), Ράφαελ, Λασονγκά.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τερ Στένγκεν, Γιάντσκε, Μπρούερς, Νταντέ, Ντάεμς, Νορντβάιτ, Νοϊστάντερ, Χέρμαν (70' Ντε Καμάργκο), Αράνγκο, Ρόις (116' Μαρξ), Χάνκε (120' Βεντ).

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ- ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ: 0-1
Γήπεδο: Rhein-Neckar-Arena
Αποκλεισμό σοκ γνώρισε η Χοφενχάιμ ,η οποία ηττήθηκε με 1-0 από την Γκροτερ Φιρτ στο Κύπελλο
Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν ένα καλό σουτ του Μλάπα, που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 30' ο Όκεαν αστόχησε μέσα από την περιοχή.
Στο 40ο λεπτό ο Στρονγκ απομάκρυνε εντυπωσιακά το πλασέ του Σμίνταλ, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα η Χοφενχάιμ είχε μείνει με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κομπέρ.
Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ στο 44ο λεπτό, με τον Όκεαν να κατεβάζει μέσα στην περιοχή μετά από γέμισμα και να πλασάρει τον Στρονγκ.
Στην επανάληψη η Χοφενχάιμ όντας και με παίκτη λιγότερο δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό και γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στάρκε, Μπεκ, Βέστεργκααρντ, Κομπέρ, Μπράαφχαϊντ, Γουίλιαμς, Στρομπλ (83' Σαλίχβιτς), Μλάπα (64' Μπάμπελ), Φιρμίνο, Τζόνσον (78' Γκιάου), Λάκιτς.
ΓΚΡΟΪΤΕΡ Φ.: Γκριν, Σκρόκ, Κλάιν, Μαβράι, Σμίνταλ, Φίρστνερ, Πριμπ, Σαραρέρ, Ζίλνερ (55' Πέκοβιτς), Νέθε (42' Ασαμόα), Όκεαν (89' Καρασαβλόφ).

Keywords
Τυχαία Θέματα