Στα ημιτελικά ο Νάτσο Σκόκο! (VIDEO)

07:41 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΪΣ-ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ 0-0 (10-9 πεν.)

Στην διαδικασία των πέναλτι έλυσαν τις διαφορές τους Νιούελς Ολντ Μπόις και Μπόκα Τζούνιορς έπειτα από 120 λεπτά στα οποία οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 με την Νιούελς του Νάτσο Σκόκο να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες σε έναν αγώνα που θύμισε το θρίλερ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ το 2009. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο παιχνίδι στο "Μπομπονέρα" είχε λήξει 0-0.
Τελικά

μετά από 13 εκτελέσεις πέναλτι, η Νιούελς του Νάτσο Σκόκο πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 10-9 με τον Μάξι Ροντρίγκεζ να πετυχαίνει το καθοριστικό πέναλτι ενώ από την άλλη μεριά ο Χουάν Μανουέλ Μαρτίνεζ ήταν ο... μοιραίος για την Μπόκα Τζούνιορς αστοχώντας στον 13ο γύρο.
Ο Κλεμέντε Ροντρίγκεζ της Μπόκα αποβλήθηκε στο 59ο λεπτό, οπότε τρεις παίκτες των φιλοξενούμενων βρέθηκαν για δεύτερη φορά στο σημείο του πέναλτι έναντι δύο των γηπεδούχων.
Εν τέλει, ο πρώην μέσος των Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Εσπανιόλ, Μάξι Ροντρίγκεζ, χάρισε την πρόκριση στους «λεπρούς», αλλά η Νιούελς θα μπορούσε να εξασφαλίσει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Άλλωστε διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από την αποβολή του Κλεμέντε Ροντρίγκεζ. Πάντως η μεγαλύτερη ευκαιρία άνηκε στην Μπόκα, καθώς στο 58ο λεπτό ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε βρήκε τον Νικολάς Μπλάντι, αλλά η κεφαλιά του 23χρονου επιθετικού προσέκρουσε στο δοκάρι της εστίας του Ναχουέλ Γκουζμάν.
Πλέον η Νιούελς Ολντ Μπόις θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες τον νικητή του ζευγαριού Τιχουάνα-Ατλέτικο Μινέιρο, 2-2 το πρώτο παιχνίδι, με την ρεβάνς να γίνεται απόψε το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα