Στα όρια του ο Φερέιρα

09:02 10/4/2012 - Πηγή: AEK365

Σε μαύρη απελπισία βρίσκεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με το διοικητικό χάος στον Παναθηναϊκό με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι κακόκεφος και να τα έχει με τους μετόχους. Μάλιστα όπως λέει σε συνεργάτες του: "Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας και σεβόμαστε τον σύλλογο. Αυτοί θα τον σεβαστούν;".
Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κατάσταση σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο ωστόσο είναι αποφασισμένος να λειτουργήσει επαγγελματικά, μαζί με τους

παίκτες του, μέχρι το τέλος με στόχο την έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ. Πάντως μετά το τέλος της σεζόν θεωρείται σίγουρο πως ο Φερέιρα θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Την ίδια στιγμή το οικονομικό και το διοικητικό χάος συνεχίζεται με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να προσπαθούν να προεισπράξουν κάποια χρήματα από χορηγίες για να πληρωθούν οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι της ομάδας με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να φέρεται να έχει επαφές με ανθρώπους της ομάδας και να τους έχει δώσει την έγκριση του να χρησιμοποιηθεί, για τις ανάγκες της ομάδας, μέρος από τις 700.000 ευρώ που έχει διαθέσει στα ταμεία του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα