Στα υπόψιν ο Μπόγρης

21:49 30/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ως μεταγραφικός στόχος της Βασίλισσας παρουσιάζεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΣ», ο Γιώργος Μπόγρης. Η περίπτωση του 25χρονου σέντερ δεν είναι εύκολη για την Ένωση, ωστόσο ο Παναγιώτης Γιαννάκης επιθυμεί να τον πείσει να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».
Ένα μέρος του δημοσιεύματος, αναφέρει τα εξής: «Δεν είναι μυστικό πλέον ότι η ΑΕΚ θέλει να... ψηλώσει και για αυτό έγινε η πρόταση συνεργασίας στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Στόχος των ανθρώπων

που θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της «Ένωσης» είναι να μεταμορφωθεί η ομάδα σε μια από τις πιο ανταγωνιστικές της Α1 αμέσως.
Η ΑΕΚ θέλει να... ψηλώσει όμως και κυριολεκτικά και ήδη οι άνθρωποι της, έχουν βάλει στο στόχαστρο, πάντα με την εισήγηση του « Δράκου», ότι καλύτερο έχει η ελληνική αγορά αυτή την στιγμή. Όσον αφορά λοιπόν την θέση του σέντερ, πρώτος στόχος είναι ο Γιώργος Μπόγρης!
Ο διεθνής σέντερ δεν έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ στην ανανέωση του συμβολαίου του και αλήθεια είναι ότι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, ακόμη και από το εξωτερικό. Ο Γιαννάκης θα ήθελε πολύ να τον δει να παίζει στην ΑΕΚ, αν και η δική του περίπτωση δεν είναι εύκολη».

Keywords
Τυχαία Θέματα