Σταματάει για 5 χρόνια η Adele

00:21 15/2/2012 - Πηγή: AEK365

Για πέντε χρόνια θα μείνει εκτός μουσικής η Adele, όπως αποκάλυψε η ίδια, λίγες μόνο μέρες αφού σάρωσε τα βραβεία Grammy. Ο λόγος είναι ο έρωτας!

Η τραγουδίστρια ανέφερε στο περιοδικό Vogue ότι θα αποσυρθεί για πέντε χρόνια, ώστε να ζήσει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της Σάιμον Κονέκι. Παράλληλα, όμως θα ετοιμάζει ήσυχα και τη νέα της δουλειά.

«Θα σταματήσω για 4 με 5 χρόνια. Εάν συνεχίζω

να δουλεύω εντατικά η προσωπική μου ζωή θα αποτύχει. Στην τελική θα έχω χρόνο για να γράψω για τον επόμενο δίσκο. Θα είμαι ερωτευμένη και χαρούμενη. Και μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Ίσως παντρευτώ. Ίσως αποκτήσω παιδιά. Να φυτεύω στο λαχανόκηπό μου», είπε η τραγουδίστρια που από το περασμένο καλοκαίρι έχει σχέση με τον 36χρονο επιχειρηματία.

Όπως είπε στη συνέντευξη, θέλει να κάνει τα πάντα για τον αγαπημένο της όπως να του μαγειρεύει, ενώ θέλει να κάνει συχνά σεξ μαζί του! Πάντως και αυτός την προσέχει πάρα πολύ, ενώ της στάθηκε όλο το διάστημα που έκανε την εγχείρηση τις φωνητικές χορδές.

Πάντως, όπως αποκάλυψε δεν είναι εύκολη στις σχέσεις: «Μου αρέσει να ζω λίγο δράμα. Δεν είναι καλό. Εκεί που λέω σ' αγαπώ, αμέσως μπορεί να πω φύγε από το σπίτι μου τώρα»!

Keywords
Τυχαία Θέματα