Σταμάτησε στα 7 η ΑΕΚ

15:32 18/10/2014 - Πηγή: AEK365

Με νίκη συνέχισε στο Πρωτάθλημα Ακαδημιών της ΕΠΣΑ η ΑΕΚ. Το Τμήμα της Κ15 επικράτησε με το ευρύ 7-0 της Κηφισιάς για την 3η αγωνιστική και έχει το απόλυτο στη διοργάνωση, έχοντας μόλις δεχθεί ένα γκολ!

Η ομάδα του Σταύρου Λέτσα από το πρώτο λεπτό έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχε τέσσερα δοκάρια και αν δεν... πατούσε φρένο στο δεύτερο σαραντάλεπτο το σκορ θα είχε ξεφύγει.

Η ΑΕΚ

«καθάρισε» το ματς από το πρώτο κι όλας 20λεπτο. Στο 5' ο Σαχσανίδης άνοιξε το σκορ, στο 10' ο Καράμπελας έκανε το 2-0, για να έρθει στο 20' ο Σαχσανίδης να κάνει δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία για τους κιτρινόμαυρους. Στο 33' ο Νταούλιας έκανε το 4-0 και κάπου εκεί τα υπόλοιπα λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 60' ο Μωραϊτάκης έκανε το 5-0. Στο 66' και στο 68' ο Μπακίρης με δύο πολύ όμορφα γκολ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 7-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ που παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3: Τσαρούχας, Σταμουλής, Θέρμος, Σαρακηνός, Μπογκντάνι, Μπότος, Νταούλιας, Τάμπας, Μπακίρης, Καράμπελας, Σαχσανίδης

Αλλαγή πέρασαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Τριάντης, Μπακόλας, Κολιμάτσης, Τάφας, Μωραϊτάκης, Βλάχος.

Keywords
Τυχαία Θέματα