Στάριτζ: Θα τους κάνω να χαμογελάσουν

22:31 2/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγλος επιθετικός φόρεσε τα κόκκινα έπειτα από τρία χρόνια θητείας στην Τσέλσι και όπως είπε, υπέγραψε για να μείνει για πολλά χρόνια στο «Άνφιλντ» και όχι για να γίνει ένας περαστικός.
«Αισθάνομαι ευλογημένος που είμαι στη Λίβερπουλ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ο Μπρένταν Ρότζερς είναι ο πρώτος προπονητής μέχρι στιγμής στην καριέρα μου, που με ήθελε, πίεσε τη διοίκηση της ομάδας του για να πληρώσουν και να με πάρουν, οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα λιγότερο από το να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη» σχολίασε αρχικά ο διεθνής άσος, για να συμπληρώσει πως:
«Θα παίζω όπου θα μου

λέει ο προπονητής μου και θα βοηθάω την ομάδα, όποτε καλούμαι να το κάνω και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά. Θα προσπαθήσω κι εγώ να επαναφέρω το χαμόγελο στα χείλη των οπαδών της Λίβερπουλ και φυσικά, θα στοχεύσω σε μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα».

Ερωτηθείς για τη θέση που του αρέσει να παίζει, τόνισε: «Σίγουρα στην επίθεση. Έχω καταλάβει ότι οι δυνατότητές μου, είναι τέτοιες που μου ταιριάζει η επίθεση, αλλά ουδέποτε έχω ζητήσει να παίζω αποκλειστικά στην κορυφή. Παίζω και στις πλευρές σαν περιφερειακός επιθετικός και θα παίζω όπου θέλει ο κ. Ρότζερς».
Για τη συνύπαρξή του με τον Λουίς Σουάρες στη γραμμή κρούσης των «κόκκινων», ο Στάριτζ ανέφερε: «Ο Λουίς είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και είναι μεγάλη χαρά και τιμή που θα συνεργαστώ μαζί του. Είναι πολύ ταλαντούχος και τον συγκαταλέγω ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς παγκοσμίως. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτός. Υπάρχει και ο Ραχίμ Στέρλινγκ και γενικότερα, θα χαρώ να συνεργαστώ με όλους τους παίκτες της Λίβερπουλ που απαρτίζουν ένα εξαιρετικό σύνολο. Θα προσπαθήσουμε να... προκαλέσουμε τρόμο στους αντίπαλους αμυντικούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα