Σταθεροί οι Έλληνες

16:45 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σταθερά στο ρετιρέ παρέμειναν για έναν ακόμα μήνα οι αθλητές και οι αθλήτριες, που κατέχουν το νούμερο 1 στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Το ranking list του Οκτωβρίου, που ανακοίνωσε η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., δεν περιλάμβανε σημαντικές διαφοροποιήσεις και ειδικά στις πρώτες θέσεις τα πράγματα έμειναν ακριβώς ίδια και στις δέκα ηλικιακές κατηγορίες σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι η πρώτη που περιλαμβάνει διοργάνωση της νέας σεζόν, καθώς στις αρχές Οκτωβρίου είχε διεξαχθεί το τουρνουά μικρών

ηλικιών της Πορταριάς Πηλίου.

Στους άνδρες την πρωτιά κατέχει ο Κώστας Παπαγεωργίου και στις γυναίκες η Κατερίνα Ντουλάκη. Στους Νέους άνδρες προπορεύεται ο Γιώργος Φραγκούλης, στις Νέες γυναίκες και στις νεάνιδες η Κατερίνα Τόλιου. Στους νέους βρίσκεται στην 1η θέση ο Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, στους παίδες ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης, στις κορασίδες η Κωνσταντίνα Παρίδη, στους παμπαίδες ο Στράτος Δαμιανής και στις παγκορασίδες η Κριστίν Σεβνταγιάν.

Δύο αλλαγές, που μπορούν να σημειωθούν, είναι ότι ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος του ΑΟ Αγίας Βαρβάρας (δεύτερος στο όπεν της Πορταριάς στην κατηγορία παίδων) μπήκε στην πρώτη 15άδα στους παίδες και βρίσκεται στο νούμερο 14 από το 16 του Σεπτεμβρίου, ενώ ο Σταύρος Βρεττάκος του Άρη Νικαίας (επίσης 2ος στην Πορταριά στους νέους) μετακινήθηκε στο νούμερο 25 από το 29 στους Νέους Άνδρες και στο 16 από το 19 στους νέους.

Keywords
Τυχαία Θέματα