Στέφενς: Δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία στον αντίπαλο

15:45 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων στην Τούμπα με τον Χουμπ Στέφενς να σημειώνει πως ο προσεχής αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα αλλά πρόσθεσε πως εκείνο που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δικοί του ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, στην NOVA
Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής: "Πρώτα από όλα πρέπει να δούμε πόσο γρήγορα θα μπορέσουν να επανέλθουν

οι ποδοσφαιριστές από την προσπάθεια στο Europa League ώστε να είναι έτοιμοι στον βαθμό που πρέπει για να αγωνιστούν στον επόμενο αγώνα. Νομίζω πως κάθε νίκη προσδίδει αυτοπεποίθηση, πολύ περισσότερο η νίκη επί της Σαχτέρ λειτούργησε ανάλογα τονώνοντας την αυτοπεποίθηση μας".
Για το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πλατανιά και ποιες είναι οι βασικές οδηγίες: "Νομίζω πως είναι ένα άλλο παιχνίδι σε σχέση με αυτό που δώσαμε απέναντι στην Σαχτέρ. Έχω την αίσθηση πως ο Πλατανιάς παίζει περισσότερο επιθετικά, είναι μια πολύ καλή ομάδα, ούτως ή άλλως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση. Ωστόσο, δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία στον εκάστοτε αντίπαλο αλλά παρακολουθώ και με ενδιαφέρουν περισσότερο οι παίκτες μου, πόσο έτοιμοι είναι, αν μπορούν να αγωνιστούν για 90 ή 45 λεπτά".

Keywords
Τυχαία Θέματα