Νέα σφαλιάρα για Μπράουνσβαϊγκ

18:22 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 15η αγωνιστική

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Eintracht-Stadion

Μια ακόμα ήττα για την Μπραουνσβάιγκ που έχασε με 2-0 από τη Χέρτα. Η ομάδα του Βερολίνου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Ράμος στο 20ό λεπτό. Το 0-2 ήρθε στο 80' με τον Σισγκέρτσι. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Πέρθελ.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Νταβάρι, Ελαμπενταλαουί, Μπίτσακτσιτς (46'Κορέια), Ντογκάν

(88'Πφίτζνερ), Πέρθελ, Θέουρκαουφ, Μπελαράμπι, Κρατς (68'Κουμπέλα), Ερλ, Μπόλαντ, Αντέμι.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Κραφτ, Ντζιένγκ, Λούστενμπεργκερ, Μπρουκς, Φαν ντε Μπεργκ, Σιγκέρτσι, Χοσογκάι (88'Νιεμέγερ), Σκιέλμπρεντ, Ρόνι (90'Μουκχτάρ), Σουλτς, Ράμος.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Mage-Solar-Stadion

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε η Βόλφσμπουργκ απέναντι στη Φράιμπουργκ επικρατώντας με 3-0. Οι "λύκοι" καθάρισαν το ματς γρήγορα και μέσα σε λίγα λεπτά. Μόλις στο 8' ο Άρνολντ έκανε το 0-1 και τρία λεπτά μετά το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων έφερε το δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Όλιτς. Η Φράιμπουργκ πάλεψε στο δεύτερο αλλά ήταν άστοχη. Στις καθυστερήσεις ο Σέφερ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Χεν, Ντιανέ (21'Κρμας), Κ.Γκίντερ, Μ.Γκίντερ, Χέφλερ, Φερνάντες (73'Χάνκε), Κοκέλιν (49'Κερκ), Ντάριντα, Μεχμέντι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Οτς, Νάλντο, Κνότσε, Ροντρίγκες, Λουίζ Γκουστάβο (74'Κλόζε), Μεντόγεβιτς, Καλιγκιούρι, Άρνολντ (86'Εφσέεφ), Πέρισιτς, Όλιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα