Στην 4άδα ο ΠΑΟ

19:52 4/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την ύστατη στιγμή ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μπει στην πρώτη 4άδα της Α1 Ανδρών. Οι "πράσινοι" νίκησαν με 10-3 τον ΝΟ Χανίων στο κολυμβητήριο της Κρητικής πόλης για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και σε συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου από τον Ολυμπιακό (με 15-4) στον Πειραιά κατάφεραν να περάσουν

στην προνομιούχο 4η θέση και να κερδίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ (θα παίξουν στα ημιτελικά με μειονέκτημα έδρας κόντρα στη Βουλιαγμένη).

Το παιχνίδι έγινε σε σχεδόν κατάμεστο κολυμβητήριο από φιλάθλους και των δυο ομάδων, με τους οπαδούς των πρασίνων να στήνουν πανηγύρι στο φινάλε.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-10

(1-4, 0-4, 1-2, 1-0)

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιάννης Ζαγουράκης): Λεβεντάκης, Σολανάκης, Σαρτζετάκης 1, Βλαζάκης, Φωκάς, Πρωτοπαπαδάκης, Δερμιτζάκης Δ., Χαρτιτάκης, Μπαριωτάκης, Βιζυράκης 1, Μαζωκοπάκης, Ντούλος 1, Λειψάκης, Κεραμιανάκης, Γαλανίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Παρασκευόπουλος 1, Στρελάτος 1, Κόχειλας Ι. 2, Κόχειλας Ν. 1, Αληχανίδης 1, Κοκκινάκης, Αφρουδάκης Γ. 2, Αφρουδάκης Ζ., Δερμιτζάκης Χρ. 1, Φαναριώτογλου, Τσόκας 1, Δραγώνας, Παπαδημητρακόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα