Στην ΑΕΚ επίσημα ο Παπαδόπουλος

13:22 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έχει (νέο) προπονητή. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος συμφώνησε -μετά από ωριαία συνάντηση- με τον Νίκο Γεωργαντζόγλου και το μεσημέρι (14:30) πιάνει δουλειά.

Ο "Πάπι" θα επιχειρήσει να πετύχει αυτό που η διοίκηση έθεσε ως στόχο (το 8/8), ώστε η "Ένωση" να κυνηγήσει το... όνειρο της τρίτης θέσης. Άμεσος συνεργάτης του Παπαδόπουλου θα είναι ο Αλέξης Παπαδάτος (οι παλιότεροι θα θυμούνται ότι αγωνίζονταν στη θέση του πλέι μέικερ), ο οποίος πιάνει επίσης σήμερα δουλειά.

«Σίγουρα είναι τιμή που

είμαι στην ΑΕΚ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση να δουλεύεις για μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υλοποιηθούν οι στόχοι της, αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα όταν θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται», τόνισε ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» και κατέληξε:

«Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όπως έχω κάνει σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει, θα κάνω ό,τι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Keywords
Τυχαία Θέματα