Στην αναμονή το τεχνικό τιμ για Ανάκογλου

21:33 29/10/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Παρασκευή ο Δημήτρης Ανάκογλου μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας και έβγαλε ένα μεγάλο μέρος του, ενώ μία ημέρα αργότερα αποφάσισε να τους... τρελάνει όλους, συμμετέχοντας σε όλη την προπόνηση, σπάζοντας τα κοντέρ για την επιστροφή του. Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ δείχνει έτοιμος, τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης (ουσιαστικά σταμάτησε ελάχιστα να δουλεύει σε αυτό το κομμάτι), όσο και αγωνιστικά, κάτι που έχει φανεί από τις μέχρι τώρα προπονήσεις στις οποίες έχει συμμετάσχει. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο

απλά όσο φαίνονται, αφού η θέλησή του δεν φτάνει για να του δώσει το... εισιτήριο συμμετοχής στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας.

Ο Ανάκογλου έρχεται από επέμβαση και μάλιστα σε ένα επικίνδυνο σημείο και η επανένταξή του σε πλήρη αγωνιστική δράση, πρέπει να γίνει όταν θα έχει ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα, χωρίς να αισθάνεται καθόλου πόνους. Κάτι που δεν συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αφού το πρόβλημα ξεπεράστηκε, όχι όμως εντελώς και οι πόνοι. Για αυτό και ο Τραϊανός Δέλλας δεν είναι 100% σίγουρος για το αν θα έπρεπε να ρισκάρει -κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει- και να τον συμπεριλάβει στην αποστολή ή θα ήταν καλύτερο να του δώσει λίγο ακόμα χρόνο, με δεδομένο ότι αμέσως μετά το ματς με την Τριγλία η ΑΕΚ έχει το ρεπό της και ο 22χρονος θα έχει όλον τον χρόνο να επανέλθει πλήρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα