Στην έξοδο ο Ναπολεόνι

18:37 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ατρόμητος ήθελε τον Στέφανο Ναπολεόνι, προκειμένου να καλύψει το κενό του Κώστα Μήτρογλου, ενώ και ο Ιταλός ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει... κάτοικος Περιστερίου.
Όμως, το θέμα του δεν προχώρησε, καθώς ο Γιάννης Κομπότης ζητούσε 200.000 ευρώ για τον παίκτη, τη στιγμή που στο σύλλογο του Περιστερίου ήταν διατεθειμένοι να δώσουν 100.000, καθώς και διαγραφή των χρημάτων που χρωστάει ο Λεβαδειακός από τη μεταγραφή του Ζντράβκο Πόποβιτς το καλοκαίρι

του 2010.
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε... νέο επεισόδιο στο σίριαλ τον προσεχή Ιανουάριο, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς. Ο Ατρόμητος έχει προσεγγίσει τον Ναπολεόνι, ο Λεβαδειακός επιθυμεί την παραμονή του και την ενδεχόμενη πώλησή του ερχόμενο καλοκαίρι και με αυτό δεδομένο ο σύλλογος της Λιβαδειάς θα επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση.
Βέβαια, «αγκάθι» στην παραμονή του αποτελεί η επιθυμία του ίδιου του παίκτη, που είναι αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Κομπότη. Έτσι, φαίνεται πως ο ερχόμενος Ιανουάριος θα είναι μήνας... φωτιά για τον Ιταλό επιθετικό, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ δεξιά και αριστερά όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα