Στην Κέρκυρα ο Στάμου

18:53 4/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Κέρκυρα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Στάμου. Οι Φαίακες ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού μέσου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ για έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κέρκυρα:

Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΟΥ. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι μηνών, δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Ποιος είναι

Ο Στάμου γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 1991 και άρχισε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Το καλοκαίρι του 2010 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Γηραιό» και τον Ιανουάριο του 2011 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ στον αγώνα με την Κέρκυρα (0-0).

Τη σεζόν την ολοκλήρωσε με τρεις συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, ώσπου το καλοκαίρι του 2011, ως ελεύθερος, «μετακόμισε» στον ΠΑΟΚ. Δίχως, όμως, να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, λόγω προβλημάτων τραυματισμού (κοιλιακοί). Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων, στην οποία κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Γιώργο Γεωργιάδη τον Ιούνιο του 2011, για δύο φιλικούς αγώνες, με Βουλγαρία και Πολωνία. Έχει ύψος 1,83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα