Στην κορυφή Βέλγιο και Κροατία

23:37 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΣΚΟΠΙΑ- ΚΡΟΑΤΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Φίλιππος ΙΙ
Με τη νίκη έφυγε από τα Σκόπια η Κροατία, καθώς επικράτησε με 2-1 κι ας βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Τα Σκόπια

μπήκαν καλύτερα στο ματς και πήραν κεφάλι στο σκορ στο 16ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Ιμπραΐμι μετά από όμορφη ενέργεια.
Η Κροατία ανέβασε στροφές στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33'.
Ο Τσόρλουκα βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Μπογκαντίνοφ.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη και γύρισαν το ματς στο 60ο λεπτό με γκολ του Ράκιτιτς.
ΣΚΟΠΙΑ: Μπογκαντίνοφ, Νοβέσκι, Σικόφ (75' Γκρντσάροφ), Ποπόφ (82' Χασάνι), Γκεοργκιέφτσκι, Ντεμίρι, Ρίστιτς, Ιμπραΐμι, Τριτσκόφσκι, Πάντεφ, Σουμουλικόσκι (54' Γκλιγκόροφ).
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Βουκόγιεβιτς, Τσόρλουκα, Στρίνιτς, Σρνα, Μόντριτς (84' Μπαντέλι), Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Γέλαβιτς (64' Σαμίρ), Μάντζουκιτς (72' Κάλινιτς).

ΣΕΡΒΙΑ- ΒΕΛΓΙΟ: 0-3
Γήπεδο: Κρβένα Ζβέζντα
Τεράστιο διπλό με 3-0 πανηγύρισε μέσα στη Σερβία το Βέλγιο και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Κροατία.
Στο 7ο μόλις λεπτό ο Τάντιτς πλάσαρε μέσα από τν περιοχή αλλά ο Κουρτουά έδιωξε εντυπωσιακά ενώ στο 17' ήταν η σειρά του Μπρκιτς να αποκρούσει το σουτ του Μπέντεκε.
Τελικά το Βέλγιο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34ο λεπτό, με τον Μπέντεκε να πετυχαίνει το γκολ από κοντά με όμορφη κεφαλιά.
Η Σερβία ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει στην επανάληψη και στο 68ο λεπτό ο Ντε Μπρούινε έφυγε στην κόντρα και πλάσαρε τον Μπρκιτς κάτω από τα πόδια για να κάνει τα 2-0.
Στο 72' ο Κουρτούα είπε όχι σε σουτ του Σκέποβιτς, ενώ στη συνέχεια η Σερβία δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο. Αντίθετα το Βέλγιο έκανε το 3-0 στις καθυστερήσεις με τον Μιραλάς μετά από ιδανική κόντρα.
ΣΕΡΒΙΑ: Μπρκιτς, Ιβάνοβιτς, Μπίσεβατς, Ναστάσιτς, Κολάροφ, Μιχαΐλοβιτς, Ιγκνόφσκι, Τόσιτς (67' Στεφάνοβιτς), Τάντιτς (81' Λεκιτς), Μάρκοβιτς, Τζούρισιτς (56' Σκέποβιτς).
ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντεβεϊρελντ, Κομπανί, Βερμάελεν, Βέρτογκεν, Ντε Μπρούινε (88' Μιραλάς), Βίτσελ, Τσαντλί, Ντεμπελέ, Αζάρ (55' Μέρτενς), Μπέντεκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα